Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRANIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Új lemezével jön a Uriah Heep az Akváriumba

Uriah Heep

A ’70-es évek egyik legjelentősebb hardrock-zenekara lép fel a NagyHALL-ban! Az 1969-ben alakult angol Uriah Heep a rocktörténet egyik legfontosabb zenekara, a Deep Purple és a Led Zeppelin mellett nevükhöz köthető a 70-es évek, azaz a klasszikus hard rock korszak hangzásvilágának kialakítása. Legnagyobb slágereik – a Lady In Black, az Easy Livin’, a July Morning vagy a Gypsy – a rocktörténet elengedhetetlen részévé váltak.

Lemezeikből világszerte több mint 45 millió példány fogyott, karrierjük során több, mint 60 országban adtak koncertet. A zenekar a közel ötven éves pályafutása során számos tagcserén esett át, az alapítók közül ma már csak a gitáros Mick Box tagja az együttesnek, ám a jelenlegi felállás is roppant erős és hangulatos koncerteket ad. Ráadásul a csapat új lemezzel érkezik, Living The Dream című legújabb korong most került a boltokba.

Időpont: október 23., kedd 20.00
Helyszín: Akvárium

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..