Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

Ütős tartalommal érünk az első SAVE THE RAVE bulihoz

savetherave vibe info

Ilyen promót ritkán látni egy eseményhez, amit a #SAVETHERAVE szervezői tolnak!

Pár hete már tudjuk, hogy új, techno orientált esemény indul útjára február 23-án, szombaton. A #SAVETHERAVE címre keresztelt legújabb DFFRNTLY gyermek megszületésére nagy hangsúlyt fektet a crew. A rave kultúrát szimbolizáló esemény hájpolásához váratlan eszközökhöz sem féltek nyúlni.

Először kezdődött a sor a házi kedvences játék promóval, ami annyit tett, hogy a csapat kedvenc kutyáinak (Molly és Lola) képeivel kerültek páros jegyek játékba. Elég merész húzásnak bizonyult, de a két francia buldog jól festett a #SAVETHERAVE grafikai környezetben és azonnal meghódította az internetet.

Persze, ez még koránt sem elég az elektronikus zene népszerűsítéséhez, de a szervezők mertek előhúzni egy jó öreg játékost, amit már oly sokan elfelejtettek, az előzetes mixkészítést! Lehet, hogy első nekifutásra gyengén hangzik, de mivel egyre kevesebb mix készül hazai viszonylatban, ezért mindenképp kiemelkedő, hogy eseményre minden fellépő mixet készít.

Ráadásul 20-25 perces mini mixekbe tömörítve azt az egyveleget, melyet elképzelnek a közelgő #SAVETHERAVE hangulatába. A sort az a Belocca kezdte, akit egyébként 2018-ból Az év underground DJ-jének választottak a közelmúltban, de van már 4 további mix is a Dffrntly Mixcloud csatornáján.

https://www.mixcloud.com/Dffrntly/savetherave-vortex-mix-belocca/

A mixek készítői között ismerős arcok is felbukkannak, de a legjobb, hogy olyanok is, akiket még nem sok helyen hallhattunk, vagy sehol, hiszen a TRIP Hajó kistermében feltörekvő fiatalok is helyet kaptak az eseményen. Az Universe páros rövid forgataga például kifejezetten ütős lett:

https://www.mixcloud.com/Dffrntly/savetherave-vortex-mix-universe/

A helyszínt pedig nagyon már reklámozniuk sem kellett, hiszen a TRIP Hajó panorámás kilátása az Országházra különleges szórakozási élményt nyújt, miközben az alkalomhoz illő technikai bővítés megteszi a dolgát a hajógyomorban!

Hát így érünk egyre közelebb a szombati rave-mentő, de inkább ravebe menetelő partyhoz, ahol a hazai fellépőkön túl a horvát Insolate és a németek egyik berobbanó ifjonca, Ben Dust lesz a kiemelt vendég!

Vedd meg a jegyed még most, mert nem garantált, hogy ne fulladna teltházba ez az éjszaka!

Jegyed: https://oneticket.hu/save-the-rave-insolate-ihri-ben-dust-idi-3037

Esemény: https://www.facebook.com/events/215461916071565/

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..