Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓSPORT

Vác FC a közösségben- A segítség napja

meghivo-VAC

A „Vác FC a közösségben” társadalmi felelősségvállalási program missziója, hogy pozitív sportos kampányokon, aktív programokon, valamint a Vác FC brand-en keresztül, olyan lehetőséget mutassanak a közösségnek, mely pozitívan befolyásolja a mindennapi élet színvonalát mindenki számára.

Ennek  keretében, október 20-án  a club egy karitatív napot szerveznek Vácott, a Rákóczi térrel szembeni parkban és a Szociális Szolgáltatások Házában (2600 Vác, Rákóczi tér 20.) a Hajléktalanok Átmeneti Szállásának Nyílt Napjával együttműködve.

A cél  egy olyan jótékonysági esemény létrehozása, ahol vendégül láthatják a hátrányos helyzetű családokat és a közeli hajléktalan szálló lakóit. A szervezők egy  rendhagyó „piacot” is létrehoznak, ahol a rászorulók meleg ruhák, kiegészítők közül választhatnak, felkészülve a télre.

A helyszínen lesz közös ebéd és rendelkezése áll majd fodrász, egészségügyi szűrés a szálló lakói számára és természetesen izgalmas gyermekprogramokban sem lesz hiány a fiatal látogatóknak.

John P Marshall, a Vác FC futball club tulajdonosa és a koncepció megálmodója így fogalmazott az eseményről:

“ A szombati CSR programunk célja a helyi hajléktalanszállón, hogy közelebb hozzuk a váci emberekhez a filozófiánk, azaz, egy football clubnak megvan a közösségépítő ereje és  nagyon intenzíven tud tenni egy közös, jó célért.”

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/157878395160370/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..