MAGAZIN NAGYVILÁG

(VIDEO) Vajon hogy vigyáznak törékeny holmijainkra a reptéren?

Írta Fly Nagy

Mikor feladjuk törékeny csomagjainkat a nagy utazás elött, szeretjük biztonságban tudni azokat. Nem olyan rossz, mikor megérkezel és egyben van a nagyinak vett kínai váza, egy üveg ital, vagy esetleg a kameránk, amit tavaly karácsonyra vettünk magunknak.

Legközelebb, belegyömöszölök mindent a kézipoggyászba…

Hozzászólások

 • Nem tudom hol keszült a felvetel,de en is csak megerösiteni tudom ezt a videot!Sajnos en is szemtanuja voltam mi nap egy ilyesmi esetnek,ki is akadtam mert gyermekeim kofferjait is ugy vagtak ra arra a szalagra amin “felmentek” a gepre,hogy csak lestem es ha lett volna lehetösegem en is videora vettem volna!Azert ez nagyon durva,en is idegeskedtem,hogy ne törtenjen baja a kofferoknak!A teraszon voltunk fent es onnant neztük vegig az esetet,nem azt varom el,hogy mint a himestojassal banjanak a poggyaszokkal,de esküszöm volt olyan poggyasz ami fordult egyet a sajat tengelye körül,es ugy csapodott arra a szalagra!

 • Ezekből az erős emberekből egy is bőven elég! Talán pár napi munka után már nincs ilyen kondiban????

 • Csak azt szeretném kérdezni hogy azok az utasok gondolnak a rakodókra a gép beljesében dolgozókra aki x órán át pakolja a bőröndöket görnyedve és a 70%-ka nehéz poggyász kinek nem inge nem veszi magára. Lehet h drága 2 bőrönd feladása de akkor nézzük meg ezt a felét is.

  • Igen Gergő, gondolnak rá. Vesznek egy jegyet, aminek az árában benne foglalta a szolgáltató, hogy eljuttatja az utast és a csomagjait is az úticéljához épségben és egészségben.
   Nehogy már az utas hibája legyen, hogy a csomagját magával akarja vinni! Mit szólnál, ha egy taxis bebaszná a csomagodat a csomagtartóba a szemed láttára úgy, hogy csak nyekken (esetleg összetörik) és még neki állna feljebb, hogy talán gondolhattál volna rá is, mielőtt csomaggal indulsz utazni.
   Na nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát. Eszem megáll.. pffff…

Hozzászólás írása