Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓSPORT

Véget ért a Superbike-világbajnokság, éves elemzés következik – a „Még egy kör” Spíler MotorsportHD online magazin következő adásában

meg1kor-post-visible-10-29-piros

Óriási izgalmak és hatalmas csaták jellemezték a Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájának döntő futamát. Jules Cluzuel és Sandro Cortese között dőlt el a VB cím sorsa, és az idei egyik legizgalmasabb Supersport futamnak lehettünk szemtanúi. Több váratlan fordulatot is hozott a versenyhétvége: visszaadták Lucas Mahias portimaói győzelmét, valamint a kaotikust időjárási körülmények megnehezítették a VB éllovasok küzdelmét, sőt, a Superbike második futamát biztonsági okok miatt meg sem tartották.

A „Még egy kör” élő műsorában Balogh Tamás házigazda vendégeként érkezik Sebestyén Peti, aki óriási magyar bravúrként bekerült a Világbajnokság TOP10 versenyzője közé a záró futamon, Tóth Imi csapattulajdonos, korábbi Supersport versenyző és Mezei Dániel a Superbike futamok kommentátora is.

A vendégek kifejtik majd a véleményüket a hétvége váratlan fordulatairól, értékelik a teljes szezont és szó lesz a következő idény érdekességeiről is.

Kedd kora este a megszokott időben 17.25-től tehát kezdetét veszi a Spíler MotorsportHD egyedülálló Facebook Live adás a Spíler TV közösségi oldalán.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..