FLYSTYLE

Végre egy hely, ahol vágják a férfi hajakat!

Mindenki azt hiszi, hogy férfi hajat vágni nem nagy tudomány. Lehet, hogy sokakat megszégyenítő merészséggel ragad gépet vagy ollót a környezetedben bárki, hogy átvarázsolja a rőzséd, egy nagyon fontos dolgot elfelejtve: az egészséges férfi haj komoly szakértelmet igényel!

Az sem kizárt, hogy díjnyertes mesterfodrászhoz jársz, aki egy világvezető márka oktató fodrásza és éppen most jött haza Londonból a Salon International világeseményéről jövőbe mutató haute couture trendekkel, melyeket igyekszik a hétköznapi divatba építeni. Minden bizonnyal roppant tehetséges és igen tisztelendő dolog tőle, hogy ebédszünete 20 percét rád szája egy gyors nyírásra 10 futószalagon készült balayage női frizura közt.

Mit tegyenek hát az erősebbik nem tagjai, hogy nekik is minőségi és férfiakra szabott szolgáltatásban legyen részük? – A válasz roppant egyszerű: járjon borbélyhoz! Annak érdekében, hogy fel tudjunk sorakoztatni 5 érvet az újra divatját élő klasszikus férfi szalonok mellett, ellátogattunk kedvenc Barber Shopunkba Debrecenbe, ahol fantasztikus hangulatban készültek a precíz, divatos és szakértelemmel kreált frizurák!

#1 Mélyebb tudás
Lehet, hogy egy borbély/barber nem tud hajat szőkíteni, a marcell hullámra pedig előbb pattanna fel egy szörf deszkán, mint hogy befésülje, a férfi hajakról viszont mindent tud és ennek fényében készíti el a tökéletes frizurát. Egyszrűen a kezükben van az adott fej- és arcformához illő vonal és vágási technika.

#2 Férfias környezet
Női magazinok az asztalon, pillangók a falon, émelyítően édes illatár a melletted ülő nőtől, aki azt ecseteli, hogyan fogja kiforgatni a férjét a vagyonából a válás alatt. Ezt a rémálomba illő élményt most elcserélheted egy férfias környezetre, ahol a nők a cigaretta füsthöz hasonlóan nem tartózkodhatnak a szalon 5 méteres körzetében.

#3 Többet kapsz, mint egy új frizura
Nem csak a nőknek kell balzsamozni a lelkét és a haját! A legtöbb fodrász nem tart kifejezetten férfi hajra való sampont, kondícionálót és finish terméket, míg egy borbélynál ennek széles választékát kaphatod, prémium minőségben, professzionális kezelés mellett.

#4 Nem kell időpontot kérned
Az időpont sehogy sem jó. Az ember fiának nehéz megszerezni, észben tartani és betartani a kapott időpontot. Helyette sokkal jobb eltölteni egy laza fél órás sorbanállási időt kellemes beszélgetésekkel igazi Barber Shop környezetben.

#5 Nincs véráldozat
Ha már a haja rendben van egy férfinak, illendő az arcszőrzetét is ráncba szedni. A leggyakoribb fodrász baleset a saját ujjakba és a vendég fülébe vágás mellett a borotválás során bekövetkező vérontás. Nem szégyen, hogy egy átlag fodrásznak nincs a kezében ez a technika, hisz nem ez a szakmája. Egy borbély azonban megfelelő elő- és utókezelés mellett, szakmai érzékkel fog bánni arcod ékével és nem ontja majd a véred, mert a vérében van a borotválás művészete.

Ha kedvet kaptál egy jó őszi frizurához, akkor nincs más tennivalód, mint ellátogatni a legközelebbi Barber Shopba!

Hozzászólás írása