FLYSTYLE

Világmárkás órák fantasztikus kedvezményekkel!

Vásárolj stílusba öltöztetett időt 40%-kal kedvezőbb áron!

Ha női karóra, akkor a legtöbben mindig az éppen aktuális divathullámot uraló tucat márka modelljeire gondolunk elsőként. Éppen ezért most bemutatunk nektek egy olyan márkát, melynek tervezője roppant ízléses formában alkot az adott trendeknek megfelelő, de örök klasszikusként viselhető, stílusos darabokat.

Nyilván többen hallottatok már a DKNY világmárkáról, melynek alapítója és vezető tervezője Donna Karan, aki pályafutását Anna Klein mellett kezdte a ‘60-as években. Sportosan elegáns termékei brandjét meghatározó védjegyévé váltak az évek során, melyek letisztult stílusú számlapokban és kényelmes, ám roppant esztétikus formákban öltenek testet. Egyedi, fiatalos és minden alkalomra tökéletes karórái nők millióit teszik boldoggá világszerte.

Az Oktogon Órabolt exkluzív őszi akciójának keretében ezek a csodaszép és roppant kényelmes darabok most 40%-os kedvezmény mellett lehetnek a tieid. Ha szeretnél jobban megismerkedni a kollekcióval és megtalálni azt az órát, ami stílusossá varázsolja neked is az időt, akkor látogass el a weboldalra és ismerkedj meg a kínálattal.

Hozzászólás írása