Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Xbox Game Pass — sok játék, kis helyen is elfér! Seagate Game Drive a mentésekhez

Seagate Xbox Game Drive 5

Az Xbox Game Pass, az Xbox One egyik legfontosabb előfizetési szolgáltatása már régóta elérhető. Most az Xbox Game Pass tagsággal a játékosok a folyamatosan frissített, több, mint 100 Xbox játék közül választhatnak.
A TechCrunch cikke alapján „az Xbox One tulajdonosok a legjobb lehetőséget kapják konzolaik teljesítményének kiaknázáshoz … az Xbox Game Pass, a Microsoft által létrehozott letöltési szolgáltatás, amely előfizetési alapú játékokat kínál az Xbox One és az Xbox 360 konzolokra.”
A szolgáltatás mindössze 9.99 dollárba kerül havonta, és olyan exkluzív Game Pass szolgáltatásokat kapnak, hogy teljesen letölthetik a játékokat, így akár offline is szórakozhatnak, még akkor is, ha nincs szélessávú internetük.

 

De hol tartjuk ezeket a hatalmas letöltött játék fájlokat? Most a Seagate bemutatja legújabb, kizárólag az Xbox-hoz, a Seagate Game Drive termékcsalád legújabb tagját, az Xbox Game Pass Special Edition tárolási megoldását, amely a játékosoknak akár 4 TB méretű extra tárhelyet biztosít a játékaihoz az Xbox Game Pass kínálatból. A fehér kivitel tökéletesen kiegészíti az Xbox One-t. A bónuszként az Xbox Seagate Game Drive egy egyhónapos (2TB verziójú) vagy két hónapos (4TB-os) Xbox Game Pass tagságot is tartalmaz.

 

 

A maximális 4 TB tárhely a konzol belső meghajtóját helyettesíti. A Game Drive for Xbox kompatibilis mind az Xbox One, mind az Xbox 360 rendszerrel, közvetlenül a konzol bármely USB portjára csatlakoztatható. Az USB 3.0 gyors játékot biztosít – hasonlóan, mint a konzol saját merevlemeze.
A plug-and-play telepítéssel azonnal élvezhetjük a játékokat. Az Xbox automatikusan észleli a meghajtót, és automatikusan végig vezet a telepítésen, így kevesebb, mint egy percen belül használatba is vehetjük azt az első csatlakozás után. A drive előre van formázva, így az alapesetben nem kompatibilis PC-vel és MAC-kel, kizárólag az Xbox-szal.
A szuper kompakt és az Xbox-hoz tervezett külső, valamint az Xbox Game Pass a legújabb játékokat kínálják, legyünk bárhol is. A nadrágzsebben is elfér, tápkábel nélkül is működik.
A Seagate Game Drive for Xbox Game Pass Special Edition a Seagate népszerű, a gamereknek szánt termékcsaládjának a része. Az eszköz Magyarországon is elérhető, a 2TB kapacitású verzió ajánlott végfelhasználói ára 34.000 forint, mely egy egyhónapos Xbox Game Pass tagságot is tartalmaz. A 4TB kapacitású modell 50.000 forintos javasolt ára mellett, már kéthónapos Xbox Game Pass tagságot is kínál.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..