FLYERZ REVIEWTREND

10 sorozat, aminek forgatását a koronavírus miatt sürgősen leállították

273593-sorozat-koronavirus.1200x630

Külföldön és itthon is folyamatosan rendelik el a sorozatok forgatásának leállítását.

Jelenleg az egész világ a koronavírusról beszél, aki csak teheti, otthonról dolgozik, sőt, még a legtöbb világsztár is a házi karantén mellett döntött. Nem csoda, hiszen már több hírességnek is pozitív lett a tesztje, a járvány pedig sajnos nagy tempóban terjed.

Emiatt talán nem meglepő, hogy most a színészek többsége felfüggesztette aktuális munkáját. Egy forgatáson ugyanis rengeteg ember megfordul, folyamatos kontaktusban állnak egymással, és elég csak egyetlen koronavírusos ember ahhoz, hogy szinte mindenki elkapja a csapatból. A legtöbb stúdió ezért most úgy határozott, hogy a járvány megállítása érdekében szinte minden munkálatot felfüggesztenek. Ez pedig a sorozatokat is érinti!

Rengeteg készülő sorozatot küldtek el most bizonytalan ideig szünetre. Mutatjuk, melyek azok, amik leálltak!

Odaát

A 15., és egyben befejező évadnál járt a népszerű sorozat, aminek szintén szünetre kellett mennie. Már csak alig pár hét maradt hátra a munkálatokból, amikor a csapat úgy döntött, a stáb biztonsága érdekében egyelőre nem folytatják a forgatást. Azonban a tény, hogy legutolsó évadról beszélünk, eléggé megnehezíti a jövőbeli munkákat. Az egyik főszereplő, Jared Padalecki hónapokkal ezelőtt leszerződött a CW új sorozatához, szerződése miatt pedig kötelezettségei hivatalosan már elszólítják az Odaát forgatásairól. Reméljük, a váratlan szituációra tekintettel meg tudják beszélni a helyzetet, és sikerül leforgatni az Odaát befejező részeit!

Szolgálólány meséje

A sorozat épp a negyedik évad forgatásának kellős közepénél tartott, amikor a koronavírus terjedni kezdett, ezért egyelőre bizonytalan ideig eltolták a munkálatokat. A Szolgálólány meséje eredetileg ősszel érkezett volna, így számíthatunk arra, hogy tolódik a premier.

Stranger Things

A Netflix úgy döntött, legalább két hére minden sorozatuk forgatását leállítják. Emiatt a Stranger Things szereplői is kényszerpihenőre mentek, ami nem meglepő, tekintve, hogy maga a sorozat Georgiában forog, ahol legutóbb 99 beteget diagnosztizáltak.

Eufória

Mindössze néhány napon át forgatták a színészek az Eufória második évadát, amikor a koronavírus miatt elrendelték a szünetet. A sorozat terv szerint még idén bemutatásra került volna, de egyelőre nem tudni, a jelenlegi helyzet ezt milyen mértékben befolyásolja.

Riverdale

A népszerű sorozat forgatását azután állították le, hogy kiderült, a stáb egyik tagja kontaktba került egy koronavírusos beteggel.

Drága örökösök

Ahogy írtuk is, a 4. évaddal véget ér a népszerű magyar sorozat. A forgatások már kezdődtek volna, azonban Németh Kristóf, az egyik szereplő a Reggeliben nyilatkozott arról, hogy a koronavírus-járvány miatt szüneteltetik a negyedik évad forgatását. Az új részek a 2020/2021-es szezonban kerülnének adásba, egyelőre nem tudni, ez befolyásolja-e a dátumot.

The Morning Show

Szintén hasonló a helyzet az Apple népszerű sorozatával, főszerepben Jennifer Anistonnal és Reese Witherspoonnal. Reese például önkéntes karanténba vonult saját maga, és családja egészsége miatt.

The Walking Dead és a Fear The Walking Dead

A The Walking Dead előkészületeit most kezdték meg, de rögtön le is állították, a Fear The Walking Dead forgatásait pedig szintén elhalasztották.

Marvel sorozatok

Már nem kellett volna sokat várnunk a Marvel saját gyártású sorozataira, azonban a koronavírus miatt a WandaVision, a Loki, a Tél katonája és a Sólyom forgatásait is leállították.

Grace Klinika

Ugyancsak szünetre küldték a Grace Klinika stábtagjait és színészeit is a biztonságuk érdekében.

Forrás: https://www.joy.hu/

 

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .