Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

10 színész és énekes nagy átalakulása: rengeteget változtak karrierjük kezdete óta

263907-sztarok-robert-downey-jr.1200x630
Tudod, milyen érzés az, amikor visszanézed az évekkel ezelőtti fotóidat, és szinte nem hiszed el, hogy néztél ki akkoriban? A sztárok sincsenek ezzel másképp!
Amikor kedvenc színészeinket folyamatosan új filmekben látjuk, nem feltétlenül vesszük észre, milyen sokat változtak az elmúlt évek során. Pedig az idő őket sem kíméli! Ehhez sokszor elég csak megnézni azt, hogy egy sorozat főszereplői mennyire másképp néznek ki az első részekben, mint az utolsóban.
Ez pedig különösen igaz Hollywood leghíresebb sztárjaira, akik 10-15, vagy akár 25-30 éve is a szakmában vannak. Ők elég sok változáson mentek keresztül, nem csak lelkileg, de fizikailag egyaránt. Új frizurák, fogyások-hízások, stílusváltás: megmutatjuk, mennyit változtak a leghíresebb színészek és énekesek azóta, hogy befutottak Hollywoodban!
Nézd meg a fotókat!

Lady Gaga

(bal oldali fotó: 2007   jobb oldali fotó: 2019)

A világ egyik leghíresebb énekesnője tiniként is a hírnévről álmodozott, de osztálytársai egyáltalán nem hittek benne. Sőt, akkoriban gúnyolták külseje miatt, különcként tekintettek rá, és a Facebookon még egy csoportot is létrehoztak, aminek az volt a neve, hogy: “Stefani Germanotta, sosem leszel híres” (ez Lady Gaga igazi neve). Ő viszont nem hagyta magát, erőt merített a sérelmekből, és nemcsak dalaiért rajonganak ma már világszerte több millióan, hanem legutóbbi filmje, a Csillag születik is nagy siker volt.

Uma Thurman

(bal oldali fotó: 1983   jobb oldali fotó: 2019)

Úgy tűnik, a 49 éves színésznőn nem fog az idő! 1988-ban, 31 évvel ezelőtt láthattuk a Veszedelmes viszonyok című filmben, az a szerep pedig döntő volt számára. Onnantól kezdve rengeteg szuper szereppel találták meg, és bár az utóbbi években már kevésbé felkapott filmekben játszik, azért tehetségéhez kétség sem férhet.

Robert Downey Jr.

(bal oldali fotó: 1986   jobb oldali fotó: 2019)

A színész 1985-ben szerezte meg élete első komolyabb szerepét, a Különös kísérlet című filmben. Ekkoriban még csak alig múlt 20 éves, és valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy ekkora karrier vár rá. Különösen akkor, amikor drogproblémái miatt elvonult a színészkedéstől, és rehabra ment. Szerencsére sikerült talpra állnia, összeszedte magát, és ma már az egyik legjobban fizetett sztár Hollywoodban.

Blake Lively

(bal oldali fotó: 2005   jobb oldali fotó: 2019)

A Gossip Girl színésznője már 2005-ben, a Négyen egy gatyában főszereplőjeként is gyönyörű volt, és ez 14 évvel, és két kisgyermekkel később sincs másképp (sőt, hamarosan a harmadik baba is megszületik). Ryan Reynolds igazán szerencsés!

Bradley Cooper

(bal oldali fotó: 2001   jobb oldali fotó: 2019)

A színész a 2000-es évek elején kezdett el befutni, ám eleinte kisebb szerepeket kapott, és inkább barátnői voltak híresek, így mint kísérő érkezett a vörös szőnyegre. Első szerepe, ami nagy hírnevet hozott neki, a Másnaposok volt, azóta viszont sorra kapja a jobbnál jobb lehetőségeket. Külseje is sokat változott 10-15 év alatt, ezt a fenti fotók bizonyítják.

Charlize Theron

(bal oldali fotó: 1996   jobb oldali fotó: 2019)

Charlize nem riad vissza azoktól a szerepektől, amelyek nagy átalakulást igényelnek, legyen szó hízásról, fogyásról vagy frizuraváltásokról. 1997-ben az Ördög ügyvédjével futott be, azóta pedig rengeteget változott külseje. Egy viszont biztos: stílusa hibátlan!

Victoria Beckham

(bal oldali fotó: 1996   jobb oldali fotó: 2019)

Az egykori Spice Girl különösen nagy változáson ment keresztül, röpke 21 év alatt. Frizurája rengeteget változott, stílusa ugyancsak, sőt, azóta már saját divatmárkája van, aminek óriási a népszerűsége. Még Meghan Markle is nagy rajongója!

Keanu Reeves

(bal oldali fotó: 1987   jobb oldali fotó: 2019)

Sokak kedvenc színésze, Keanu Reeves nem sokat változott az elmúlt 30 évben. Bill és Ted zseniális kalandja című filmjével berobbant Hollywoodba (ennek nemsokára jön a folytatása is), de láthattuk már Neoként, romantikus főhősként, és John Wickként is. Nehéz elhini, hogy 55 éves!

Liam Neeson

(bal oldali fotó: 1987   jobb oldali fotó: 2019)

A 80-as évek közepén indult el Liam Neeson karrierje, aki leghíresebb szerepét az Elrabolva filmmel kapta. A karrierjére az utóbbi időben elég nagy figyelmet helyezett, tekintve, hogy az elkövetkező egy-két évben több filmje is kijön majd!

George Clooney

(bal oldali fotó: 1985   jobb oldali fotó: 2019)

George Clooney egyike azoknak az embereknek, akik a korral egyre jobban néznek ki. A női szíveket már 1985 óta hódítja meg a képernyőn, és hiába töltötte be nemrég az 58-at, még mindig rendkívül sármos. Noha egy ideje már kevesebb melót vállal, különös tekintettel gyermekeire, azért jó hír, hogy jövőre egy újabb filmje is megjelenik, a Good Morning, Midnight.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..