pezsgő

Egyre közelebb kerülünk az időponthoz, amit már biztosan ti is nagyon vártok, hiszen március 17-én, pénteken, a 100 pezsgők éjszakájának partisorozata újjáéled!

Mi a Liget Club sikerének titka? – DJ Free-vel és Antonyo-val beszélgettünk

Az ország legnagyobb szórakozóhelye, a Liget ad helyet ennek az elképesztő bulinak. Szóval lesz hely bőven, így biztosan mindannyian el fogunk férni. Gyertek el és bulizzunk egy hatalmasat ezen a nosztalgikus estén. Repüljünk vissza az időben, élvezzük, hogy a sablonos bulik közt, kitűnik ez a péntek este! Készüljetek, mert megállás nélkül fogjuk végigtáncolni a DJ Free és Antonyo kezei között pörgő, legnagyobb klubhimnuszokat.

A főszerepben ti és a pezsgők lesztek, és persze az elmúlt 10 év legkiválóbb zenei finomságai. 100 pezsgő keresi majd a gazdáját, melyet azok között osztanak ki, akik irdatlanul tudnak bulizni. Legyél te az egyik legnagyobb partiarc, akinek a kezében ott a helye az üveg pezsgőnek! Tombolj, táncolj, nevess és bulizz! Pukkanjon a pezsgő és legyen ez a péntek más, mint az eddigiek! Ott a helyed, behűtve vár az üveg pezsgő, számítunk rád!

100 Pezsgő Éjszakája – Liget Club – 2017.03.17.

Emlékeztek még a legendás pénteki partisorozatra?

A feledhetetlen 100 pezsgő éjszakájának szelleme egy éjszakára újra magával ragad – ezúttal az ország legnagyobb klubjában, a 2014-es év klubjában, a Ligetben! A lemezjátszók mögött Dj Free és Antonyo az elmúlt 10 év legnagyobb klubhimnuszaival és az elmaradhatatlan 100 üveg pezsgővel vár!

DJk:
✓ DJ FREE
✓ Antonyo

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .