100-pezsgo-ejszakaja-free-antonyo-fb

Készüljetek fel, hogy március 17-én rengeteg pezsgő fog folyni a Ligetben. Szám szerint száz üveg. Innen pedig könnyen kitalálhatjuk, hogy egy igazi klasszikusnak ad otthont márciusban a Liget Club, méghozzá a 100 Pezsgő Éjszakájának. Ez alkalommal beszélgettünk DJ Free-vel, a 100 Pezsgő bulik házigazdájával.

Flyerz: Szerinted miért ilyen időtálló a 100 Pezsgő Éjszakája?

DJ Free: Komoly tradíciókkal rendelkezik az esemény, hiszen hosszú évekig minden héten ez volt a budapesti péntek éjszakák egyik legmeghatározóbb programja. A hangulat utánozhatatlan és a főszerep mindig az önfeledt bulizásé. A másik dolog, amitől különlegesek ezek az esték, hogy nagyon sok régi Dokk-os bulizóval lehet újra találkozni, akik szintén gondoskodni fognak az igazi ‘100 Pezsgő Feeling’-ről.

Flyerz: Nyolcadik éve vagy a rendezvénysorozat rezidense, mi volt a legjobb élményed ez idő alatt?

100pezsgo-dj-free

DJ Free: Az egyik legviccesebb esténk az volt, amikor egy személyzeti tag véletlenül kiöntött körülbelül 10 üveg pezsgőt a lábunk alá és onnantól kezdve egész este abban tapicskoltunk Antonyo-val. Továbbá mindig vicces szituációk kerekednek abból is, ahogyan a közönség próbálja különböző “taktikákkal” megszerezni tőlünk a pezsgőket.

Flyerz: Milyen zenékkel készülsz a bulira?

DJ Free: Ezeken a bulikon mindig felelevenítjük az igazi 100 Pezsgő Éjszakák hangulatát, így ennek megfelelően nagyon sok régi kedvenccel és egykori klubhimnusszal készülök és a jól ismert “pezsgőosztós” zenéket is mindenképpen magammal hozom.

Flyerz: Árulj el egy titkot, mi alapján döntitek el, hogy ki kapja meg a kiosztásra kerülő 100 pezsgő bármelyikét?

DJ Free: Ez valójában nem titok, hiszen minden alkalommal azok kapják a pezsgőt, akik a legjobban buliznak, akiknek a kezét a legtöbbet látjuk a levegőben, akik a leginkább átadják magukat a zenének és az önfeledt szórakozásnak.

Találkozzunk március 17-én a Ligetben, a 100 Pezsgő Éjszakáján!

Emlékeztek még a legendás pénteki partisorozatra?

A feledhetetlen 100 pezsgő éjszakájának szelleme egy éjszakára újra magával ragad – ezúttal az ország legnagyobb klubjában, a 2014-es év klubjában, a Ligetben! A lemezjátszók mögött Dj Free és Antonyo az elmúlt 10 év legnagyobb klubhimnuszaival és az elmaradhatatlan 100 üveg pezsgővel vár!

Djk:
✓ DJ FREE
✓ Antonyo

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .