Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

12 év után SKAZI újra Magyarországon!

skazi

12 év után végre újra felcsendülnek a SKAZI  földöntúli dallamai kicsiny hazánkban. Előző fellépésük alkalmával az Ozora fesztiválon találkozhattunk vele a 2000-es évek elején, idén pedig a Dürerben fog egy új világba varázsolni minket a PsyTrance és az elektronikus zene istene. Reméljük, az elvont “music guru” idén is a gitár húrjaiba csap és nem csak a korongokat pörgeti. Egy biztos, a hosszú várakozásunk nem volt hiábavaló, ugyanis kárpótlásként most egy 2 órás szettel ajándékoz meg bennünket a legenda, melybe a kedvünkért belegyúrta összes mega “slágerét”.De nem csak a SKAZI lesz ám velünk ezen a legális megőrülésen december 9.-én (szombaton), hanem Arcek is, aki egyenesen Mexikóból repül hozzánk a zene szárnyán, átszelve rajongóiért az óceánt is. Ő is a megszokottnál hosszabb összeállítással kedveskedik a magyar közönségnek az eksztatikus állapot kimaxolásának érdekében.

Még a szökőévnél is ritkábban kerül sor ilyen nagyszerű partira Magyarországon, de idén elhozta nekünk a Mikulás, vagyis leginkább az Y-Production, akik méltán híresek nagyszerű rendezvényeikről.

Az eseményen idén sem marad ám el a 2016-os sikerre való tekintettel a karácsonyi vásár, ahol ott lesz a psychedelikus tribal market csapata egészen 14:00 órától, így nem csak a túlvilági parti élményét vihetjük haza, hanem akár a tökéletes ajándékot is.

A vásár látnivalói mellett persze ismét kedveznek nem csak a füleinknek, hanem szemünknek is és imádott dizájn elemeink most is a Dürerbe költöznek, hogy új színekbe borítsák 2017 egyik ha nem legjobb estéjét.

PROGRAM

Végezetül pedig, jó hallgatózást és hangolódást a partira!

SKAZI
 – HOMmega records – Israel
https://soundcloud.com/skazi-music
https://hommega.com/skazy-artist-page/

Arcek – Freak Records / Kamino Records – Mexico
https://soundcloud.com/arcek
https://www.kaminorecords.com/arcek

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..