Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILMFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

13 okom volt – Sorozatajánló

Screen Shot 2018-08-04 at 10.49.32

A történet úgy indul, hogy a főszereplője Clay Jensen (Dylan Minnette) hazaér az iskolából, és a háza ajtaja előtt egy cipős dobozt talál, melyen az ő neve áll. A doboz kazettákat rejt, és az első számú kazetta meghallgatása mindent megváltoztat. Hannah Baker (Katherine Langford) készítette a felvételeket, aki két héttel azelőtt öngyilkosságot követett el.  A lány a kazettákon megnevez tizenhárom embert, akik szerepet játszottak a döntésében, és ez a csomag csak hozzájuk jut el. Mind a 13 rész egy-egy kazettát jelent, és ahogy halad előre a sorozat, a nézők is egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy valóban megértsék, miket kellett átélnie egy tinédzser lánynak ahhoz, hogy meghozzon egy ilyen súlyos és borzasztó döntést.

Nagyon fontos és olyan aktuális témákat feszeget a sorozat, mint az internetes zaklatás, nemi erőszak, önértékelési zavarok, vagy öngyilkosság. Mindez egy középiskolai környezetben játszódik…

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..