Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

2TB kapacitású SSD elérhető áron. Hamarosan…

productgallery4969

Az ADATA sorra hozza ki új termékeit, vélhetően a karácsonyi szezon jegyében. Most egy költséghatékony SSD-vel jelentkeztek, amellyel végre megvalósul a hétköznapi ember álma, hogy gyors is legyen laptopja, de 3-nál több film elférjen rajta. Ez persze kisarkítva.

productgallery4978

Az ADATA Ultimate SU900 2TB kapacitással is elérhető, maximális teljesítményéről pedig az SLC és DRAM gyorsítótárak gondoskodnak. A rajta tárolt adatok integritásáért az SU900 LDPC hibajavítójának data shaping és egyéb funkciói felelnek, valamint a RAID motor. Akár 560MB/s olvasási és 525MB/s írási sebességet is elérhetünk vele, 2.5mm-es adapterrel vastagabb helyekre, akár a 3.5”-os hagyományos merevlemezek helyére is beépíthető.

productgallery4968

Bár sok SSD magas elméleti sebességgel rendelkezik, amikor azonban nagy mennyiségű adatot szeretnék ráírni vagy olvasni, a hosszú ciklus miatt a teljesítményük szinte elveszik. Mint a legtöbb ADATA SSD, az SU900 is rendelkezik DRAM és SLC (pSLC múd) pufferrel, így kiküszöbölik a teljesítmény visszaesését a terhelésénél. A NAND cella elhasználódást az SU900 a data shaping, wear leveling és RAID motorral enyhíti. Ugyancsak használja az LDPC ECC-t (alacsony sűrűségű paritás-ellenőrző hibajavító kód), hogy megszüntesse az adathibákat. Következésképpen az SU900 nem csak felülmúlja a mechanikus lemezeket, hanem exponenciálisan hosszabb távon megbízhatóbb is.

productgallery4974

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..