EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

3 kutyafaj, amelyik nem sínyli meg, ha elfoglalt vagy

58cdb8e31db21ccc9368f074342e4d2c

Ha azon kapod magad, hogy este hazaesel és csak a kókadt páfrányaiddal beszélgetsz a rendelt kajád mellett, miközben löttyintesz nekik egy kör vizet, akkor nem akarunk megbántani, de több mint valószínű, hogy magányos vagy.

Nem fér bele az életembe egy másik élőlény!

Oh, dehogynem! Hiszen ott vannak a páfrányok is vagy a pók a sarokban, amit lustaságból hetek óta életben hagysz és inkább fejtetőig betakarózol a békés együttélés érdekében. A tökéletes munkamániás álomotthonodból már csak egy dolog hiányzik, ami pozitív feelinggel töltheti meg a Netflixezős estéidet: egy kutyus!

“Szerencsére nem kell sokat szórakoztatnom az emberemet!”

Van 3 olyan kutyafajta, amelyik kifejezetten szereti, ha nem abajgatják egész nap. Az egyik ilyen a Csau Csau. Igazából halál jól elvan egész napos simogatás és csontdobálás nélkül is. Egy napvégi fésüléstől és egy kis törődéstől pedig mind a ketten jól fogjátok magatokat érezni.

Igazi Macikuty’

A másik négylábú, amelyik nem sok vizet zavar, az a Basset Hound. Ne etesd túl és ne hagyd, hogy sokat lustálkodjon, mert imád heverészni és aludni, viszont hajlamos az elhízásra. Valljuk be, hogy sokunknak rokonlelke lett volna a karantén alatt…

Olyan cuki, hogy kettéáll tőle a füled!

Ha valami irtó cukira vágysz, ami egy nagy örömbombával fogad, amikor hazaérsz, majd gyorsan el is fárad és csak egy kis bújásra vágyik, akkor a Máltai Selyemszőrű lesz a te legjobb barátod.

Ölelni való cukiság!

 

FIGYELEM: Minden élőlénytörődést és felelősségteljes gondoskodást igényel! Cikkünkkel senkit nem kívánunk arra buzdítani, hogy az élete részévé tegyen egy tehetetlen kisállatot, aki nem kompatibilis az életmódjával. Nemcsak a kutya szerepe boldoggá tenni a gazdit, ennek fordítva is működni kell!

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .