FLYERZ REVIEW

36 magyar egyetemista vág neki egy európai kalandtúrának

RB_canyoumakeit_16_3Event Participants seen during Red Bull Can You Make It in Barcelona, Spain on April 12th, 2016.

Megvan a 2018-as Red Bull Can You Make It? 200 döntős csapata

Budapest, Magyarország –  Lezárult a Red Bull Can You Make It? szavazása, megvan az a 200 szerencsés egyetemi csapat, akik a világ 60 országából érkezve részt vehetnek egy hétnapos európai utazáson, ahol kizárólag az eszükre, talpraesettségükre és Red Bull dobozokra hagyatkozhatnak majd.

A globális szavazás után a zsűri több mint 3.000 jelentkező közül választotta ki a világ legmerészebb egyetemistáit – köztük 9 magyar résztvevőt – akik 3 fős csapatokban vághatnak neki a Red Bull Can You Make It? kalandtúrának. A szerencsés triók április 10-én kezdik meg útjukat öt európai városból – Budapestről, Madridból, Manchesterből, Rómából és Stockholmból. Körútjuk során legalább hat ellenőrzőpontot kell érinteniük, mielőtt befutnak a célba Amszterdamban.

Európán belüli utazásuk során az egyetemisták számos akadállyal és kihívással szembesülnek majd – ezek megoldásában pedig kénytelek lesznek kedves idegenek segítségére hagyatkozni. A csapatok kizárólagos fizetőeszközeként a speciális kiadású Red Bull energiaitalok fognak szolgálni.  A #TravelBuddy dobozokból kell fedezniük különböző kalandok mellett az utazásukat, étkezésüket vagy éppen szállásukat is, de igazából bárkinek adhatnak belőle, aki valamiben segítséget nyújtott nekik. Nemcsak a csapatok profitálhatnak az idegenek kedvességéből: a nagylelkű ismeretlenek segítségükért cserébe különleges ajándékcsomagot nyerhetnek.

A szabályok egyszerűek:

  1. 18 év felettinek kell lenned.
  2. Segítsd valamelyik csapatot az útjukon, és zsebelj be egy #TravelBuddy dobozt.
  3. Posztolj egy képet vagy videót Instagramon, és meséld el, hogy miben segítetted a csapatot. Ahhoz, hogy a jelentkezésed érvényes legyen, a profilodnak nyilvánosnak kell lennie.
  4. Lásd el a posztot az alábbi hashtagekkel: #canyoumakeit18 és #travelbuddy123 (minden csapatnak lesz egy saját száma, amit be kell helyettesítened az 123 helyére)
  5. A játék április 10-től április 24-ig tart.

A 200 csapat teljes listája a www.redbullcanyoumakeit.com weboldalon található. További, folyamatosan frissülő információkért figyeld a Red Bull Can You Make It? Facebook oldalát, ahol a csapatok hírt adnak magukról az eseményre kapott Huawei P SMART készülékükről.

A Red Bull Can You Make It? a Huawei és a Clink Hostels-szel közös együttműködésnek köszönhetőn valósulhatott meg. Clink Hostels csapata a zsűri által kiválasztottakon felül még egy triót választ a döntőbe, amelyet március 7-én hoz nyilvánosságra saját Facebook oldalán.

A Can You Make It? magyar döntősei és bemutatkozó videói:

A Red Bull Can You Make It? versenyről

A Red Bull Can You Make It? során egyetemistákból álló három fős csapatok vehetnek részt életük nagy kalandjában. A világ különböző pontjairól érkező csapatoknak 7 nap alatt kell átutazniuk Európán úgy, hogy fizetőeszközként kizárólag Red Bullt használhatnak. Az egyhetes út során napi élménybeszámolókkal jelentkeznek be a közösségi oldalaikon. A zsűri döntése a következőkön alapul: az ellenőrző pontokon teljesített kihívások, a közösségi szurkolótábor nagysága és a kalandlista feladatainak teljesítése. Nem az a lényeg, hogy melyik csapat ér elsőként a célba – az út során átélt kalandok számítanak. A meggyőző erő és a stratégia a fontos, aminek birtokában már csak egy kérdés maradt: CAN YOU MAKE IT? www.redbullcanyoumakeit.com

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .