FLYERZ REVIEW

5 dolog, ami mindenképpen legyen nálad, ha fesztiválozni mész!

bestof7bs2014source: nagyonkredenc.wordpress.com

A nyár Magyarországon a fesztiválidőszakot is jelenti, ugyanis kishazánkban meglehetősen bőséges a fesztiválkínálat. A fiatalok – és néha a kevésbé fiatalok – ezt ki is használják, és előszeretettel tombolnak végig néhány napot. Ha nem csak egy-egy estére látogatsz ki egy fesztiválra, hanem több napra, esetleg végig tervezel ott lenni, már egészen méretes pakkot kell magaddal vinned, hogy biztosan minden nálad legyen, amire szükséged lehet. Az alapok mellett, mint a sátor, a hálózsák, a ruhák és a tisztálkodószerek, több dologra is szükséged lehet, hogy gondtalanul jól érezhesd magad.

source: annmoment.blogspot.com
source: annmoment.blogspot.com

Mi az, amit semmiképp ne hagyj otthon?

  • Telefontöltő. Telefon nélkül gyakorlatilag meg vagy lőve: se internet, se kapcsolattartás, így a haverokat is nehezen találod meg, arról nem is beszélve, hogy a szülők alighanem halálra aggódják magukat, ha napokig nem tudnak elérni. És természetesen az elmaradhatatlan képeket sem tudod telefon nélkül megcsinálni, hacsak nem vittél magaddal külön fényképezőgépet.
  • Powerbank. Ha van is nálad töltő, konnektort nem biztos, hogy mindenhol találsz. Egy powerbank ilyenkor életmentő lehet, hiszen akkor is fel tudod tölteni a telefonodat, és egyéb kütyüidet, ha hálózati áramforrás éppen nem áll rendelkezésedre. Legjobb, ha többet is viszel, így biztosan nem kerülhetsz kellemetlen helyzetbe – legalábbis a telefonod miatt.

  • Övtáska. Azért fontos, hogy a pénzed, az irataid és a telefonod minden körülmények között a kezed ügyében lehessenek úgy, hogy ne zavarjanak. Tudjuk, hogy a „hasitasi” amúgy annyira nem menő, de a válltáskák a koncerteken való csápolás közben idegesíthetnek, ráadásul az ember hajlamos levenni és elhagyni őket. Egy kisebb méretű övtáska viszont semmiben sem akadályoz, értékeid és irataid pedig biztonságban vannak! Ha egy kisebbet választasz, nem is néz ki cikisen.
  • Naptej. Ez különösen akkor kell, ha olyan fesztiválra mész, ami vízparton van, mert strandolás közben másodpercek alatt szénné égsz, ha igazán jó az idő. Ha pedig ez megtörtént, nem nagyon fogsz tudni a koncerteken lökdösődni a tömegben…
source: nagyonkredenc.wordpress.com
source: nagyonkredenc.wordpress.com
  • Sok zsebes ruhadarabok. Hogy ez miért fontos? Hogy még véletlenül se egy helyen tárold az összes pénzedet! Ahol sok ember van, lopások is előfordulnak, ha minden egy helyen van, mindent visznek. Mindig oszd el kisebb adagokra a pénzedet, és különböző helyeken tárold, hogy ne kerülj nagy bajba, ha esetleg kizsebelnek!
Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .