GASZTRO

5 érv, hogy a Pop Cornerben nézd a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot!

popcorner-terasz

Félidejéhez érkezett a 2018-as foci-vb, mondjuk ezt még az is tudja, aki a lehető legnagyobb ívben próbálja elkerülni az oroszországi eseményeket. A vendéglátóhelyek összes kijelzőjén eddig a csoportkörök mérkőzéseit követhettük, a következő hetekben sem lesz ez másként, de június utolsó napján elindul a kieséses szakasz. Hosszabbítás, tizenegyesek, megannyi izgalom vár reánk, amelyhez mi kedvenc budapesti koktélbárunkat tudjuk ajánlani: a nemrég nyitott Pop Corner különböző meglepetésekkel készül az év sporteseményére, mi pedig pontokba szedtük, miért is érdemes náluk nézni a mérkőzéseket. 

Fotó: Mernyó Ferenc

1. Zöld környezet

Fák, madárcsicsergés, árnyék jár a nagy tévé és az ételek, italok mellé. Az eső ellen is védelmet biztosító sátor alatt biztos nem égünk le, maximum a csapat, amelynek szurkolunk.

2. Különleges hűsítők

Foci mellé az emberek általában a sört párosítják, de mivel a Pop Corner éppenséggel egy koktélbár, úgyhogy itt leginkább egy laza koktélt szürcsölgetve szurkolhatunk kedvenc csapatunknak. Természetesen malátakoktélt is kérhetünk, sőt van egy kiváló gyömbérsör alapú koktéljuk is – a szegfűszeges ananászsör névre hallgató kreálmányban vodka, szegfűszeggel marinált ananász, lime és gyömbérsör gondoskodik a tökéletes ízharmóniáról.

3. VB menü

Egy korsó sör és egy hamburger 2450 forint, utóbbi 20 dekás marhahúspogácsából érkezik természetesen. Mellé pedig jár a sült krumpli, hiszen menüről van szó. De persze az étlapról is csemegézhetünk, de focihoz inkább a burgert javasoljuk.

4. Ingyenes programok

Csütörtökönként StormaSound pörgeti a lemezeket, július 6-án, pénteken élő zene szól a benti részen (Stahl Barbara & Havai Gábor duó), így a 16 órai meccs után egy kis zenével lazulhatunk, ünnepelhetjük meg a csapatunk továbbjutását.

5. 10% kedvezmény

Nem hallgathatjuk el, ha telefonon foglalsz aszalt és focimeccsre hivatkozol, a számla végösszegéből lejön 10 százalék. Deal?

Pop Corner, Budapest 1182, Üllői út 661.

Asztalfoglalás: +3670 677 20 88

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .