Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
KULTÚRA

5 fantasztikus és egzotikus városba indít új járatokat a LOT Budapestről

Screen Shot 2019-08-06 at 17.02.37

Öt új járatot indít Budapestről a lengyel LOT légitársaság. Az új járatok Szöul mellett Prágába, Belgrádba, Stuttgartba és Szófiába indulnak szeptembertől.

Akik már nagyon régen fontolgatják egy dél-koreai út lehetőségét, de a hosszú repülőút és a bécsi, vagy prágai átszállás miatt nem volt merszük és persze pénzük belevágni, azoknak ez a legtökéletesebb hír erre a hétre. Magyarországról ugyanis most először válik elérhetővé Szöul, méghozzá közvetlen járaton. A LOT légitársaság szerint ennek nemcsak turisztikai, de gazdasági jelentősége is van. A Boeing 787 Dreamlinerrel repült útvonalon hetente háromszor, kedden, pénteken és vasárnap közlekednek majd az utasok, 2019. szeptember 22-től.

A legfinomabb koreai ételek – ne hagyjuk ki őket

A hosszútávú járat mellett újabb, úgynevezett ráhordó járatokat is indítanak a jövő márciusban induló nyári menetrendi időszakban. A LOT Prágába és Stuttgartba a hétvégét leszámítva naponta kettő, Szófiába és Belgrádba pedig a hét minden napján egy járatot közlekedtet.

Forrás: NextNewMedia / Shutterstock.com

A szeptemberben elindítani tervezett brüsszeli és bukaresti járatokat a LOT jövő márciusra halasztotta a Boeing 737 MAX-okkal kapcsolatos repülési tilalom miatt. A Nem York-i téli menetrendben is változás történt; az eddigi négy helyett három járat közlekedik. 2020 nyarától azonban naponta repülnek majd gépek az amerikai metropoliszba, a chicagói járat viszont csak nyáron közlekedik. A bővítés mellett a légitársaság három új Embraer E-Jet regionális gépet telepít a budapesti bázisra és 60 pilótát, valamint 150 légiutas-kísérőt vesz fel.

Forrás: https://vjm.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..