EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

5 menő trend, amiért mind bolondulni fogunk jövő tavasszal

266714.1200x630

A hétvégén lezajlott a Budapest Central European Fashion Week. Ha te is izgatottan vártad a hazai tervezők legújabb kollekcióit, akkor most megmutatjuk, hogy mivel készülnek nekünk a 2020-as tavaszi-nyári szezonra!

Bár még épp csak ismerkedünk az őszi-téli szezonnal, nem árt már fél szemmel az SS20-as kollekciók felé tekinteni, és erre nincs jobb alkalom, mint a BCEFW!

Vagyis a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW), amit immár negyedik alkalommal rendez meg hazánkban a Magyar Divat & Design Ügynökség. Ezúttal is rengeteg magyar tervező mutatta be itt legfrissebb kollekcióját, köztük olyan nagy, világszerte jegyzett magyar brandek, mint az ABODI és a Nanushka, akiknek ruháit a világsztárok is előszeretettel hordják, ezért nem csoda, hogy számos külföldi influencer és szakmai arc is kilátogatott az eseményre:

És most jöjjön a lényeg, vagyis az SS20-as trendek. Mint már említettük, hazai tervezőink évek óta hozzák a világszínvonalat, így nem csoda, hogy több olyan trend is visszaköszönt a kollekciókban, amiket már a nemzetközi kifutókon is láthattunk. Ha te is kíváncsi vagy, hogy mit hordunk majd a 2020-as tavaszi-nyári szezonban, akkor nézd végig a kéepeket!

Disco fever!

Öveket becsatolni, ugyanis vissztér a 80-as évek disco őrülete a divatba, természetesen annak minden már jól ismert elemével. Maszkulin vonalak, állatminták, fényes textilek – őrületes lesz!

Nagyi tapétája

Minden tavaszi-nyári kollekciójának alapját az új printek adják, ám nincs abban semmi meglepő, ha a következő kifutós képeket látva inkább egy retró lakás tapétája jut eszedbe. A 80-as évek mellett ugyanis a 70-es évek is komolyan szerepet kap a 2020-as palettán.

Neon lights

A pasztelles álom egy ideje már véget ért, a neon színek pedig továbbra is a trendek között maradnak. A kifutót elnézve, a narancs lesz most az igazán meghatározó, de a többivel sem lőhetsz mellé.

Csak a batik!

Gyerekkorunk DIY darabjai új köntöst kapnak 2020-ban, és ha nem is lesz kedved saját kezűleg festeni otthon a pólóidat, az sem gond, hiszen a tervezők által megálmodott kreációk bőven kimerítik a témát.

Orange is the new black

Ha egyetlen színt kellene kiemelnünk a 2020-as kifutókról, az egyértelműen a narancs lenne, hiszen szinte az összes tervezőnél hangsúlyos szerepet kapott.

Forrás: https://www.joy.hu/

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .