Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

5 ok, amiért bele fogsz szeretni egy egyenruhásba

egyenruha

Sok nő van, aki úgy érzi, hogy szinte megbolondul az egyenruhás pasikért, persze sok olyan is akad, aki úgy gondolja, hogy semmi vonzó sincs egy rendőrben, katonában vagy tűzoltóban. Elhatároztuk hát, hogy igazságot teszünk, legalábbis utánajárunk, hogy mégis miért lehet vonzó egy egyenruhás. Hosszas kutakodás után öt pontban foglaltuk össze az eredményeket, hogy ne kelljen sokat olvasnotok, lássuk:

1.Összeszedett és felnőttként viselkedik

Legyünk őszinték, ha van valami, amitől sikítva menekülnek a nők, az a gyerekes pasi. Legyen felnőtt, tartsa fenn önmagát, legyenek rendezettek a körülményei! Ha egy pasi még arra sem képes, hogy reggel felkeljen és kezdjen magával valamit, rendben tartsa a lakását (feltéve, hogy nem anyuval lakik), akkor a legtöbb nő szemében legfeljebb egy nevelésre szoruló kölyök, semmiképpen sem egy férfi, akire felnézhetnének. Márpedig egy egyenruhásnak a munkájából adódóan tudnia kell rendben tartani az életét, nincs mese, rendnek kell lennie minden téren. Koránkelés, hosszú műszakok, fegyelem. Arról nem is beszélve, hogy a nyavajgásnál és a férfihisztinél nincs visszataszítóbb, ha van férfi, aki sosem fog siránkozni a problémái miatt, az egy egyenruhás. Egyszerűen nem tehetik meg.

2. Felelősségvállalás és kemény munka

Szoros összefüggésben az előző ponttal, egy nő szemében hihetetlenül vonzó egy felelősségrevállalásra képes férfi. Szintén olyasmi, amit a rendőröknek, katonáknak és egyéb egyenruhásoknak meg kell tanulniuk, még akkor is, ha korábban nem rendelkeztek ezzel a tulajdonsággal. A kemény munka szintén elengedhetetlen, sokszor szó szerint fizikai munkát jelent például a tűzoltók hivatása.

3. Ha az országot meg tudja védeni, akkor téged is

Minden nő vágyik arra, hogy biztonságban érezze magát egy férfi mellett. Ha a hazát képes megvédeni, akkor téged is meg fog tudni, ez egészen biztos.

4. Tud pár trükköt, amit más férfiak nem

Tud használni egy fegyvert, különleges szerszámokat és gépeket, speciális járműveket is. Mi lehet annál szexibb, mint ha tűzoltóautóval, netán egy tankkal visznek el kocsikázni?

5.  tudósok kimutatták, hogy az egyenruha legalább 50%-al vonzóbbá tesz minden férfit.

Olyannyira sok nő vonzódik az egyenruhásokhoz, hogy nemrég külön társkereső oldal is indult a témában, facebook közösséggel és instagram oldallal is rendelkeznek, egyre növekvő követőbázissal.

+1 Sokan nem tudják, de a marcona rendőrök, katonák és tűzoltók egyenruhája valójában rendkívül érzékeny lelket takar, ezt azoktól a nőktől tudjuk, akik régóta élnek kapcsolatban egyenruhásokkal.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..