Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
NIGHTSHIFT

5 felejthetetlen sláger, melyet anno a Flyerz miatt szerettetek meg

hamvai_p_g-3718-full

Nagyképűség, vagy sem ezt állítani, de nagy szerepe volt anno a Flyerz-nek abban, hogy ezek a számok nem csupán népszerűvé, hanem imádottá váljanak. Nem egy hétvége volt, amikor együtt ugráltunk rájuk, felkerültek a Flyerz válogatás lemezeire, melyek 10 évvel ezelőtt majdnem minden aktív partizó kocsijában ott pihentek. Neked melyik volt a kedvenced? 😉

Pashka – Island Breeze

Late Night Alumni – Empty Streets

Glider – Riding High

Jask & Jocie – Surrender Love

ATFC – Desire

December 27-én tomboljunk újra együtt ezekre az igencsak emlékezetes track-ekre!

Flyerz Classic – December 27 Symbol

A nagysikerű Flyerz Party a 6 teltházas buli után ezúttal újra a Symbolban! A 7. alkalommal megrendezésre kerülő party Karácsonyi Classic kiadása Hamvai P.G-vel, Antonyoval, Dj Free-vel, Magonyi L-el, Fatboy-al és a kongák mögött Fagyival varázsolja vissza nekünk a legendás éjszakák hangulatát!

A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A Bed, a Studio, a Bed Beach, a White Angel a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk – 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.

Legyen újra egy ilyen este! Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük! Vésd be a naptárba december 27-ét, mert ezen a napon, egy estére feltámad egy évtized, mely megváltoztatta életünket!

Különleges meglepetést is tartogatunk, hiszen most elöször újra limitált példányszámban ajandékként kiosztásra kerül a Hamvai P.G. által fémjelzett Flyerz 1-es CD! Vedd meg elővételben személyesen a jegyedet a OneTicket irodában és a CD-t ajándékba kapod, kizárólag csak az első 200 vásárlónak!

►Helyszín: Symbol

Dj-k:
★Hamvai P.G.
★Antonyo
★Dj Free
★Magonyi L.
★Fatboy
★Konga: Fagyi

►Belépő:
Elővételben: 2500 Ft, akár ajándék FLYERZ CD-vel!
A helyszínen: 3000 Ft

VIP elővételben: 5000 Ft

Asztalfoglalás: +36 30 748 4050

Korhatár: 18+

Online jegyvásárlás

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..