Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

5 trendformula, amiért az Olsen-ikrek megőrülnek: érdemes lekopizni a szettjeiket

271698-olsen.1200x630

Elég csak néhány tippet átvenni tőlük, és máris sokkal elegánsabbak lesznek a szettjeid!

Az Olsen-ikrek öltözködését nem lehet hétköznapinak nevezni, de annyi biztos, hogy rengeteg inspirációval szolgálnak divat terén! Szerintük például a flip-flop papucs nem csak a strandon jó választás (ezt egy fotósorozatban be is bizonyították), sőt, amikor néhány éve koszorúslánynak kérték fel őket, messze nem átlagos ruhára esett a választásuk.

A híres ikerpár divatmárkája, a The Row rengeteg világhírű sztár kedvencévé nőtte ki magát, és bár az Olsen-ikrek nem tartoznak Hollywood legnyíltabb sztárjai közé, azért a rajongók mégis mindig izgatottan várják, hogy a kamerák elé lépjenek, és megmutassák éppen aktuális, kedvenc darabjaikat. A lányok öltözködését elnézve már biztosan neked is feltűnt, hogy imádják az oversized darabokat, de a történet itt még messze nem ér véget. Néhány trendformulát ugyanis előszeretettel alkalmaznak, és ezek szinte mindig vissza is köszönnek szettjeikben. Lássuk tehát, melyek az Olsen-ikrek kedvencei!

1. Rakott szoknya és garbó

Az utóbbi időben Katalin hercegné is szívesen viseli a garbókat, de az Olsen-ikrek esetében ez már évek óta így van. Ők például imádják ezt a ruhadarabot, pláne, ha egy hosszú rakott szoknyával kombinálhatják!

Kép

forrás: Getty Images

2. Egyenes szabású nadrág és balerina

A fényűző eseményekre az Olsen-ikrek szívesen viselnek fekete, egyenes szabású nadrágot, és hogy a cipőjük se üssön el ettől a visszafogott eleganciától, a klasszikus balerinát előszeretettel párosítják hozzá. Fekete és bézs színekben tökéletesek!

Kép

forrás: Getty Images

3. Földig érő kabát

Mivel az Olsen-ikrek imádják a nagyobb ruhadarabokat, talán nem meglepő, hogy kabátok terén is ezt az elvet követik. Mary-Kate és Ashley egyaránt szívesen viselnek a téli szezonban olyan kabátot, ami szinte már a földet súrolja!

Kép

forrás: Getty Images

4. Hosszú, fekete ruha és magas sarkú

Az Olsen-ikreknek ugyan nincs semmi bajuk a színes darabokkal, azért az esetek többségében ők inkább a fekete mellett teszik le a voksukat. Ezért a legtöbb rendezvényen földig érő, fekete ruhát vesznek magukra, amihez egy ugyancsak fekete magas sarkút párosítanak.

Kép

forrás: Getty Images

5. Oversized ing és fekete nadrág

Nem csak a kifejezetten nőies darabok kapnak helyet az Olsen-ikrek kedvencei között, ugyanis ők a maszkulin összeállításokat is imádják. Olyannyira, hogy nem egyszer láthattuk már őket a vörös szőnyegen egy túlméretezett, fehér vagy bézs ingben, fekete nadrággal kombinálva. Egyszerű, és mégis nagyszerű a hatás!

Kép
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..