Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

5 zeneszám, ami egy stresszes nap után garantáltan megnyugtat

stresszes_nap1

Kedvenc kispéntekünk ismét borongósabbra és esősebbre sikeredett, mint azt szerettük volna. A munkaidőnek viszont lassan vége és mi már elképzeltük, ahogy a stresszes nap után egy kád forró vízben kipihenjük minden fáradalmunk. Ehhez kínálunk most nektek olyan zeneszámokat, amik hallgatása közben könnyebb a fáradt gőz kieresztése és garantált az ellazulás.

1. Anima Sound System – Vigyél el

Listánk első eleme legyen az abszolút magyar kedvenc, a főként elektronikus zenét játszó Anima Sound System zenekar Vigyél el című száma. A 2003-as Aquanistan album legelragadóbb slágeréről van szó, ami hallgatása közben egyszerre tölti el az embert a boldogság és a szomorúság érzése. Hidegrázás!

2. Glass Animals – Hazey 

Az angol indie-rock zenekar már most hatalmas sikereket tudhat magáénak hazánkban – merjük állítani, hogy a 2014-es Zaba album az év egyik legjobbja volt saját stílusában. A számok egymástól eléggé függetlenek, alig összekapcsolhatók, így mindegyik más-más élményekkel tölti fel hallgatóját.

3. Coldplay – Yellow

Talán bátor a kijelentés, mi mégis kimondjuk: a Coldplay az a zenekar, amit mindenki ismer és mindenki szeret. Nehéz lenne csupán egyet kiemelni a zenekar temérdek szívmelengető számából, így a negyedik helyre is egy Coldplay dal került.

4. Coldplay – Magic

Magic, 2014-ből – mert szomjazunk a varázslatra…

5. Yaël Naïm – Toxic

Első ránézésre mi is csak a szemöldökünket ráncoltuk, aztán jött a felismerés: várjunk csak, hol hallhattam már ezt a dalt ezelőtt? Ha még nem jöttél rá, segítünk! Amit most hallgatsz, az bizony a Britney Spears féle Toxik újragondolása egy sokkal lazább, érzékibb formában.

A pihenés megkezdéséhez most már csak annyi kell, hogy kényelembe helyezed magad, megnyomod a Play gombot és lazíthatsz is! Kellemes relaxációt kívánunk, kedves Flyerz olvasók!

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..