tokeletes-bor

Talán mindenki életében előfordult már, vagy éppen aktuális a problémás bőr kérdése. Igaz sok esetben a genetika vagy a hormonok állnak a emögött, de nem mindig ez a probléma gyökere, hiszen a helytelen táplálkozás és életstílus is felboríthatja a bőr egyensúlyát. Rengeteg külső tényező is befolyásolhatja bőrünk állapotát, így mindenképp érdemes erre a problémára odafigyelni, hisz mint tudjunk, a bőrünk rengeteg dolgot elárulhat rólunk.

Sajnos nekem is problémásabb a bőröm, így ezekre a dolgokra nagyon odafigyelek – hisz senki nem szereti, ha csúnya a bőre, ami sajnos az önbizalom hiány egyik kiváltó oka is lehet. Szóval próbáljatok odafigyelni ezekre a csekély dolgokra, higgyétek, el megéri!

1. Olajas magvak kerülése, vagy nagyon kevés fogyasztása.

assortment of tasty nuts, close up

2. Smink eltávolítása mindennap – talán ez a legtöbbek számára egyértelmű, de sajnos mostanában egyre több olyan esettel találkoztam, amikor mégsem volt az…

2

3. Napi 2x arcot tisztítani, valamint heti 1-2 alkalommal peeling használata.

3

4. A megfelelő hidratálás. A napi 3 liter, vagy akár annál több fogyasztása. A bőr feszes és ragyogó lesz a megfelelő hidratálásnak köszönhetően.

viz-fogyasztas

 

5. Napi minimum 8 óra alvás. A bőr is megérzi, ha kevesebbet aludtunk, táskás és fáradt lesz tőle, így többet is kell foglalkozni vele.

5

+1. Ismerni a saját bőrtípusunkat. Ugyanis a nem megfelelő kezeléssel pont az ellenkező hatást tudjuk elérni.

6

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .