Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A csí betört az alaplapok piacára is

X99_200x90cm

Az ASRock bejelentette, hogy termékei ismét megnyerték a rangos 2017 Taiwan Excellence díjat.  A Gazdasági Minisztérium által odaítélt díjat több, mint 500 gyártó 1188 terméke közül választották ki, azonban mindössze 528 terméket díjaztak a 4 hónapon keresztül történő tesztelés alatt. Ezek között az ASRock miniszámítógépek és alaplapjai a PC hardverek és tartozékok kategóriában sikerrel vették fel a versenyt és kiemelkedő eredményeket értek el.  Az iparági vállalatok és kormányzati szervek az ASRock DeskMini kiemelkedő bővíthetőségét emelték ki, míg az X99 Taichi alaplap esetében a tökéletes összhangot a költséghatékony árazás és a prémium funkciók között.

X99 Taichi
A 8 rétegű PCB összesen 4 rétege 2 uncia réz réteget is tartalmaz, mely hozzájárul a stabil jel- és a kiegyensúlyozott áramtovábbításhoz. A 4 darab PCIe Gen3 Ultra M.2 aljzattal az adatátviteli sebesség elérheti a 32Gb/s-ot is.  Támogatja a SATA3 6Gb/s M.2 SSD-ket is, valamint az alaplapon van egy pár Type-A és Type-C USB 3.1 port, továbbá dupla Intel® LAN csatlakozója képes a trönkölésre, mellyel az adatátvitel még hatékonyabbá válik.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=jtgbePCtbSE[/embedyt]

A „Taichi” a kínai filozófiát képviseli, vagyis a végtelen lehetőséget. Az ASRock legjobb ajánlata a könnyen használható, megbízható teljesítményű alaplapjai közül, ami minden feladatra tökéletes választás, kifejezetten sokoldalú, tele prémium funkciókkal.

DeskMini
Az ASRock DeskMini a legújabb alaplapdizájnra a Mini Socket Technology Extended, vagyis mini-STX méretre épül. Ellentétben más gyártók kisméretű rendszereivel, a DeskMini nem csak a processzor cseréjének lehetőségét biztosítja, hanem ehhez saját magunk választhatjuk meg a legjobb hűtőt, valamint mellé szerelhetünk további 2 darab 2.5 hüvelykes meghajtót. Mindezt egy 1.92 literes házban.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IXg1JdS6giQ[/embedyt]

A monitor csatlakoztathatóságról a D-Sub, HDMI, DisplayPort gondoskodik, továbbá két darab SATA3 portra még több meghajtót kapcsolhatunk. Az USB 3.0 Type-C megfordítható kialakításával elérhetjük az 5Gbps tempót is. A DeskMini két M.2 csatlakozóval támogatja a WiFi és Bluetooth modulokat, valamint a másik PCIe Gen3x4 M.2-be SSD-t szerelhetünk bele. Sőt, ez a miniPC energiahatékony is, mivel 19V DC adaptere miatt akár 14%-kal kevesebb áramot fogyaszt, mint a hagyományos tápokkal szerelt gépek.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..