Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

7 férfi egyszerre szédíti Fodor Zsókát

unnamed (1)

Kitüntető figyelem övezi Fodor Zsókát. A Barátok közt egykori Magdi anyusát ugyanis nem egy, de egyszerre hét férfi is felköszöntötte Nőnap alkalmából. Zsókát a Seven formáció tagjai lepték meg azon a közös próbán, melyen az április 12-i Aréna koncertjükre készültek.

Javában benne van a közös munkában az április 12-i Aréna nagykoncertjére készülő Seven, azaz Gáspár Lci, Oláh Gergő, Kökény Attila, Emilio, Gitano, Takács Nikolas és Freddie.

A különleges bulinak a díszlete is különleges lesz: a színpadra egy hatalmas társasház épül, melyben minden énekes külön szobát kap, saját ízlése szerint berendezve. És ha már társasház, a házmester sem hiányozhat, akit a Barátok közt egykori Magdi anyusa, Fodor Zsóka fog alakítani.

– Nagyon boldoggá tett ez a felkérés, mert olyan énekesekkel léphetek egy színpadra, akiket eddig csak a tv előtt csodáltam és drukkoltam nekik a versenyeken. Oláh Gerinél még ugráltam is, mikor nyert! Amikor felkértek, nem hittem a fülemnek, hogy engem választottak erre a feladatra, hogy ezen az estén én képviseljem a humort. Természetesen ez a showműsor a hét fiúról szól, akikkel volt szerencsém a próbán még táncolni is! Ráadásul Gitano úgy jött oda hozzám, hogy nagy rajongóm, ami különösen jól esett – mondta Fodor Zsóka.

Mind a hét fiú nagy örömmel fogadta Fodor Zsóka érkezését a próbával és klipforgatással egybekötött napra így tényleg együtt lehetett az egész csapat. Nőnap alkalmából természetesen a köszöntés sem maradhatott el. A csapat egyetlen nőtagját, mindenki kedvenc házmesterét egy-egy szál virággal köszöntötték fel a Seven tagok.

– Baráti körömben híres vagyok arról, hogy nem rajongok az ünnepekért. Nem gondoltam volna, hogy a megismerkedésünk örömére és Nőnap alkalmából 7 szál rózsa ilyen boldogságot tud okozni – áradozott Zsóka.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..