Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

8 kötelező kellék, ami nélkül nem indultál el bulizni az ezredforduló környékén

parti-ketezres-evek-kellek

Ha megfordultál a kétezres évek elején, bármelyik legendás elektronikus zenei klubban egy igazán óriási partin, a következő kellékek közül egy biztosan ott volt nálad. Ezek nélkül ugyanis nem volt buli a buli, nélkülük olyan voltál, mint Superman kriptonittal a farzsebében. Hiteltelen.

1. Világító rudak

vilagitorudak.hu
www.vilagitorudak.hu

Alapvetően horgászati kellékboltban lehetett párszáz forintért beszerezni, amiért a nagy rendezvényeken képesek voltak az árusok akár egy ezrest is elkérni. A legkeményebb arcok kapásjelzőt is vettek, mely szájban forgatva volt extra menő.

2. Legyező

legyezok

A szellőzési rendszerek nem mindenhol működtek tökéletesen, vagy egyszerűen csak túl sok ember volt egy-egy partin. Ekkor kincsnek számított egy legyező, vagy egy ember, akinél volt egy.

3. Övtáska

ovtaska

Ha igazán nagy buliba ment az ember, ott nem volt helye kis táskáknak, vagy zsebre vágott pénztárcáknak, mert azokat rendre úgyis elhagyta az ember, vagy egyszerűen tombolás közben kényelmetlen volt. Ekkor léptek életbe a igen divatos övtáskák.

4. Buborékfújó

buborekfujas

A gyermeklelkű partiarcok övtáskájában mindig lapult egy buborékfújó, mellyel sok örömteli pillanatot szereztek a látens gyermeklelkű partiarcoknak.

5. Napszemüveg

napszemuveg

Minek is kell az éjszakába napszemüveg? Mert amikor reggelig bulizik az ember, a klubból kilépve bizony tudják bántani a szemét a felkelő napsugarak.

6. Labello

Labello

Akkoriban jött be a divatba a szájápoló és a sok táncolás, őrjöngés és tombolás miatt annyira kiszáradt az ember ajka, hogy egyszerűen muszáj volt a farzsebben tartani.

7. Síp

síp

Egyszerűen muszáj volt fokozni velük a hangulatot.

8. A kedvenc zenéid CD-n

…hogy odafele és hazafele is jól szórakozz.

Húzd elő a régi kellékeket és indulj el velük március 14-én a CLASSIC HOUSE partira, a LOCK-ba!

Classic House – Lock Budapest – 2017.03.14

Március 14-én éjjel az elektronikus zene ünnepe, a legendás partisorozat folytatódik, ezúttal a Buda új gyöngyszemében a LOCK-ban!

A Classic House csapata ezúttal négy house nagymesterrel vár a lemezjátszóknál!

Dj Junior
Schulz
Newl
Clark

A négy lemezlovas az elektronikus zene új szentélyében, a LOCK-ban varázsolja elő az elmúlt idők feledhetetlen house-gyöngyszemeit és idézik meg a múlt már legendává vált szórakozóhelyeit.

Üljetek be velünk a house időgépébe és hallgassátok, ahogyan a house guruk pörgetik nektek az azóta klubhimnuszokká vált zenéket!

Belépő elővételben
Early Bird: 1.500 Ft
Elővételes: 2.000 Ft
VIP: 3.000 Ft

A helyszínen:
Normál: 2.500 Ft
VIP: 5.000 Ft

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..