FLYERZ REVIEW

A belvárosban is lehet már monszterkedni – rendkívül színes étlap vár a Monster Downtownban!

monster3

Koncepció

Monster Downtownban (nem csak) Amerika legkedveltebb ízei várnak Rád, hanem a nemzetközi konyha remekeivel vegyített rendkívül színes étlapból lehet válogatni, mindezt pedig egy elegáns amerikai kocsmára hajazó laza környezetben, de éttermi színvonalon, a tálalásra különösen nagy hangsúlyt fektetve. 50 féle bor, 4 féle csapolt sör, hangos zene vár itt a betérő vendégekre, a hatalmas tv-ken pedig különböző sporteseményeket is figyelemmel lehet követni. A belváros szívében, jól ismert helyen, ám megújult köntösben, nyáron pedig hatalmas terasszal garantálják a kellemes ebéd vagy vacsora élményt.

Ételek

A street food vonal itt nincs annyira előtérben, de természetesen itt is megtalálhatja a számítását mindenki. Egy jó meccs mellé remek kísérő lehet például egy hatalmas tál csirkeszárny vagy csirkecomb, miközben a literes korsóból lehet kortyolni a folyékony kenyeret, de egy jó gnocchira vagy egy BBQ oldalasra is mindenképp érdemes lehet beülni!

Amit mindenképp kóstolj meg!

A marhapofán és a sertés oldalason kívül a lávakövön sütött argentin angus marha a hely egyik legnagyobb büszkesége, a Street Food Éjszakáján pedig egy olyan manapság óriási népszerűségnek örvendő pulled pork szendviccsel készülnek, amiben a tépett husi jellegzetes ízvilágát kólával és füstölt paprikával érik el, bónuszként pedig egy olyan mazsolás wasabis coleslaw jár még hozzá, amitől garantáltan felejthetetlen lesz az élmény!

Nyitvatartás:
H-Sze 11:00-22:00
Cs-Szo 11:00-24:00
V 11:00-22:00

Cím: 6720 Szeged, Stefánia 4.
Tel.: +36 (62) 547 988
Facebook
Web

Kedvezmények a Street Food Éjszakáján (2017. május 11.):
  • Kedvezmény: Pulled Pork szendvics mazsolás-wasabi-s coleslaw-val 50% kedvezménnyel
Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .