bocigomboc

Koncepció

Törzsközönsége az egyetemistákból áll, de felelős beosztású elegáns öltönyös urak sem ritka vendégek. A Boci Tejivó kulthely lett, tájékozódási és program pont, Szeged egyik legrégebbi étterme, ami minden nap várja a legelni vágyókat a Somogyi és a Zrínyi utca sarkán. Az egészen döbbenetesen széles ételválasztéknak köszönhetően pedig a családok számára abszolút ideális választás ide betérni, hiszen olyan nincs, hogy itt ne találjon valaki az ízlésének megfelelő fogást. 26 év után bizony joggal lehet büszke a Boci arra, hogy továbbra is egy működőképes, népszerű hely, rendkívül ragaszkodó törzsközönséggel, akiket sokszor nehezen lehet meggyőzni arról, ha mondjuk valamin változtatni szeretnének, legyen az akár a berendezéssel, akár az ételekkel kapcsolatos.

Ételek

Inkább a hagyományosabb ételek vannak előtérben az étlapon, de több, mint negyed évszázad után engedve a modern idők szelének, a street food is kezd meghonosodni a kínálatban, hiszen a szendvicsek és tortillák mellett a hamburgerekkel pont a Street Food Éjszakáján kívánnak egy igen komoly tesztelésbe fogni, hogy kipuhatolózzák, mire is lenne igénye a kedves vendégeknek. Egy kihelyezett dobozba várják majd mindenki véleményét, meglátását, kritikáját, hiszen különböző zsemlékkel, szószokkal, de még a húspogácsákkal is bátran kísérletezni fognak e jeles napon.

Amit mindenképp meg kell kóstolnod!

A túrógombóc, derelye, palacsinta szentháromság a mai napig nagy sikernek örvend, a hagyományosabb ételek közül a rántott sajt és a különböző laktózmentes fogások is a büszkeségek sorát gyarapítja. A Street Food éjszakája pedig az adatgyűjtés, az előrelépés, a tesztelés jegyében fog telni, így aztán a különböző hamburger opciókra is érdemes lesz rávetni magatokat, aztán pedig ne véleményetek leadásával Ti is járuljatok hozzá a minél tökéletesebb Boci hambi megszületésében!

Nyitvatartás:
H-Cs 5:30-22:00
P-Szo 6:00-6:00
V 10:00-22:00

Cím: 6720 Szeged, Zrínyi u. 2.
Tel.: +36 (62) 638 292
E-mail: bocitejivo2014@gmail.com
Facebook
Web

Kedvezmények a Street Food Éjszakáján (2017. május 11.):
  • Kedvezmény: Minden étel 1=2 (két különböző étel választása esetén az olcsóbbik az ajándék
Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .