GASZTRO

A Cose Nostre különleges formavilággal megalkotott négyzet alakú pizza szicíliai tradíciót idéz

cose_nostre_web3

A hetedik kerület forgatagában, a Szimplával szemben találod meg a Cose Nostre Budapestet. Eljöttek érted, mert egy szentháromság köré fonták sortimentjüket és ettől lesznek mások.

Egyedi receptúrával, olasz alapanyagokkal és különleges formavilággal megalkotott négyzet alakú pizzájuk szicíliai tradíciót idéz. Annyi fajtát kínálnak, hogy ez az oldal ehhez pont nem elég. Van margherita, bufalina, salami és vegetariana. Kérheted szeletként elvitelre, de akár egész pizzát is berendelhetsz.

Grab&Go részleget is találsz náluk, ha csak beugranál gyorsan valamiért. Panini, az olasz szendvics garantáltan éhséget száműző megoldás.

Ha túlmész a pizzafronton, házi süteményeket, édességeket talász, mert a Cose Nostre Budapest az édesszájúakra is gondolt.

És most jön az igazi csavar, hiszen itt kapsz hideget-meleget.

Mikor leszáll az éj az üzlet hátsó része bárrá transzformálódik. Kérhetsz a pizza után egy hipszter vodka szódát, vagy extra vermouthokat és likőröket is.

Kell még más?!

A Street Food Éjszakáján adott kedvezmény: 50% kedvezmény pizzára 18.00-02.00h-ig.

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .