Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

A Deep Café sikere és a nő, aki mögötte van: interjú Puchardt Anitával

puchardt_anita_deep_cafeNightshift

Negyedik éve már, hogy a Deep Café rendezvénysorozata töretlen sikerrel dübörög a budapesti éjszakában. A siker titka Nigel Stately és a Tesla mellett a 3. titkos összetevő, az aki a háttérben a szervezési és promóciós munkát végzi, aki megálmodta és megvalósította a péntek esték mindig teltházas állomását: Puchardt Anita, vagyis az Anita Puchardt Promotion.

Anita 24 évesen került be a budapesti éjszakai élet állandó körforgásába, az elején hostessként, de villámgyorsan VIP menedzser, majd üzletvezető pozícióban folytatta a munkát. Három éve már saját lábon állva vezeti saját projektjeit, melyek között számos sikeres éjszakai és nappali rendezvény található meg, melyek közül a Deep Café-t emeljük most ki, hiszen indul az új szezon, pénteken újra nyit a Deep Café.

Ennek apropóján két meeting között gyorsan kifaggattuk őt az aktualitásokról.

Puchardt Anita
Puchardt Anita

Hogy bírod az állandó pörgést, a munkáddal járó éjszakázást?

Szerencsére ez már csak tévhitként él az emberek fejében, már második éve nem mozgok úgy az éjszakában, mint azelőtt. Más irányba is elindultam ekkor, ami már nem kapcsolódik ehhez a világhoz: esküvőszervezéssel foglalkozom párhuzamosan, amiben megtaláltam önmagam. Igazi szerelemgyerek… A munkám nagy része pedig, vagyis a szervezői feladatok, így is hét közben, napközben zajlanak, ekkor valóban reggeltől estig megyek, intézek, szervezek, de a lebonyolítás már az egyes helyszínek feladata. Ez alól kivételt képez a Deep Café, ez az egyedüli éjszakai rendezvény, amin részt veszek én is személyesen, egyrészt mert nem szeretném kiadni a kezeim közül, másrészt pedig jó érzés látni a sikert – az egész nagyon jó energiákkal tölt fel, így oda mindig ellátogatok.

Már negyedik éve töretlen sikerrel fut a Deep Café. Mi a titkotok?

Nigellel való kapcsolatom nem csupán szakmai, sokkal inkább baráti. Hat éve dolgozunk együtt és vagyunk ilyen szoros kapcsolatban, nagyon kedveljük, szeretjük egymást, már zsigerből érezzük és értjük csupán egy apró arcrezzenésből, mit gondol a másik. Mindig abban hittem, ha valamit szeretettel csinálsz, az érződik, ezt pedig mind a ketten szívvel csináljuk. Ezért szeretik talán az emberek annyira a Deep Café partikat.

Nigel Stately
Nigel Stately

Miért esett anno az UriMuri után a Teslára a helyszínválasztás?

Nagyon jó volt a viszony az UriMuri vezetőségével és a személyzettel, de ott lezárult egy korszak és más irányba indultak. Amikor elkezdtük az új hely keresését, én nem gondoltam másra, csak a Teslára, úgy éreztem a Deep Café ott talál majd igazi otthonra. Exkluzivitásában, vendégkörében, kialakításában a legjobb klubnak számít, és én a legjobb helyre szerettem volna vinni.

Kezdődik az újabb klubszezon. Mire számíthatunk tőled?

Nagyon izgatottan várjuk a nyitót, minél közelebb van a péntek, annál kevesebbet tudok aludni! Rengeteg újdonsággal, új fellépőkkel, új szereplőkkel szeretnénk megtűzdelni a szezont, de elöljáróban nem mondhatok többet. Egy biztos, hogy nemcsak mi, hanem a közönség is tűkön ülve várja már a Tesla nyitását.

puchardt_anita2
Anita Puchardt, events and more…

Láttad már a budapesti éjszaka minden arcát – mi az amit a legjobban szeretsz benne?

Régóta a szervezői oldalon állok, magam már nem indulok el úgy éjszakázni. De ott van a Deep Café, ahol az emberek önfeledtségéből merítek energiát – ott egy olyan élményt adunk az embereknek, ami visszatükröződik az adott rendezvényen. Emellett egyre több hely nyílik, szeretem Budapest változatosságát, mely nyilván az éjszakai életben is megmutatkozik. A város pedig különösen szép éjszaka, a Zrínyi utca tetszett az egyik legjobban. Emellett mindenhol nagy szeretettel várnak, adok egy puszit meg egy ölelést a régi ismerősöknek, megállok egy-két szóra a bejáratnál… Számomra ezt jelenti a budapesti éjszaka.

További sikereket kívánunk az Anita Puchardt Promotions-nek és várunk titeket is a Deep Café pénteki szezonnyitójára a Teslába!

deep_cafe_szezonnyito

A Flyerz Magazin is jelen lesz a szezon első Deep Café partiján a most induló Flyerz Nightshifttel!

black-nsÉlő közvetítéssel jelentkezünk az éjszaka folyamán, ahol betekintést engedünk a színfalak mögé, megszólítjuk a szervezőket, a DJ-ket és a résztvevőket is, hogy egy kicsit kerekebb képek kapjatok az éjszaka csillogásából.

Keressetek minket a helyszínen a Flyerz meglepetésekért és bulizzatok velünk az éjszakai műszak alatt!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..