FLYERZ REVIEW

A Dokk Cafe egykori rezidense, DJ Miller már az általános iskolában is folyamatosan bulizni akart

dj_miller_dokk_cafe

Annak idején el sem tudtuk képzelni, hogy ne lássuk egymást hétről hétre a Mammut2 második emeletén, a Dokk Café-ban, abban a klubban, mely sokak második otthona volt. Most újra átélhetjük a régi feelinget, pont úgy, mint akkor, ott, a második emeleten, anno a Dokk Café-ban! Az este nem lenne tökéletes, ha a lemezjátszók mögött nem a Dokk Café két emlékezetes lemezlovasa, a csütörtöki rezidens, DJ Miller és a hétvégék állandó házigazdája, DJ Fat állna!

DJ Miller beleszületett a diszkó korszak kellős közepébe. Hároméves lehetett, amikor édesapja véletlenül a kobakjára rakta hatalmas fejhallgatóját, azóta állandóan ütemre jár a feje. Már az óvodában bakelitlemez volt a jele, az általános iskolában pedig már folyamatosan bulizni akart, annak ellenére, hogy akkoriban egy nem gyenge, SZTK-keretes szemüvegben nyomult. Mindeközben rendszeresen szabotálta az iskolaköpeny és az úttörőnyakkendő viselését, az egykori ellenőrzőfüzete pedig a mai napig elrettentő példaként díszeleg iskolája „ereklyéi” között, mivel igazgatói intők begyűjtésében talán még mindig ő tartja a rekordot. Középiskolás korában aztán partizott is rendesen, majd röviddel később már a pult másik oldalán találta magát.

Lemezlovászi tevékenységeit 18 évesen kezdtem, de a Magyar Honvédség úgy gondolta, jobb lenne, ha egy évig a hazát szolgálná és védené. Ebből az egy évből hosszútávon csak a sapkagyártók profitáltak, ugyanis megkopaszodott, és azóta a DJ védjegyének is számító sapkákkal pótolja a haja helyét. Van is belőle több tucat, gyűjti őket, mint a média a celebeket. Ennek egyetlen hatalmas előnye van, hogy nem kell rettegnie sem az őszüléstől, sem a kopaszodástól.

Az elmúlt 20 évben DJ Miller bejárta Budapest és az ország legnevesebb klubjait, valamint legsötétebb bugyrait, rádiózott hosszú éveken át, hallgatott médiatudományt az egyetemen, összegyűjtött 9000 lemezt, készített saját slágereket és remixeket, de továbbra is a zene és a közönség élteti.

Március 25-én, szombat este 10-kor találkozunk vele is a belváros egyik kedvenc klubjában, a MAD-ben! Add tovább, hogy a hír minden régi barátunkhoz eljusson!

Kapunyitás: 22:00
Belépő: 2.000 Ft
Info: +36 70 772 2325
Asztalfoglalás: +36 70 434 1515

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .