borytó

Az ide fesztivál szezon sminkelés tekintetében igen jó, hiszen az idei nyár roppant színes és változatos. Szinte bármi jónak ígérkezik, hiszen a sötét árnyalatoktól kezdve a natúrt színekig minden követi a nyári divatot. Akár csilloghat, akár lehet matt. Nagyban zajlanak a különböző fesztiválok, ezért ha valami jót szeretnénk csinálni a sminkünkkel akkor érdemes az interneten inspirálódni.  Most öt sminket mutatunk meg, amelyek remek inspirációt tudnak nyújtani annak aki még bajban van, hogy hogy is kéne nekiállni elkészíteni a tökéletes fesztivál sminket.

1.

A fesztivál sminkek egyik legegyszerűbb választása, hiszen könnyen elkészíthető és látványos.

 

2.

Highliter mániások kezeket fel! Egy kis csillám és glitter csodákra képes.

3.

A színes sminkek a hétköznapok folyamán el vannak nyomva, így egy-egy fesztivál alkalmával bátran használjunk élénk színeket.

 

4.

Cut crease rengeteg színnel és csillámmal. Bár nem a legegyszerűbb smink, de ha szépen el tudjuk készíteni nagyon látványos és tökéletes fesztiváli smink lesz belőle.

 

5.

A tipikus “egyszerű, de nagyszerű” mondás jellemzi ezt a sminket. Egy egyszerű tus, ám bátran használjunk bármilyen színt, hagyjuk a feketét az unalmas hétköznapokra.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .