EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

A francia nők 5 kedvenc téli trendje: emiatt stílusosak és elegánsak maradnak a hűvös időben is

266390-francia-nok.1200x630
A francia nők öltözködéséből mindig érdemes inspirálódni, hiszen szuper stílusérzékük minden évszakban megmutatkozik. Ez alól pedig a tél sem kivétel! Lássuk tehát, mi az az 5 trend, aminek ők hódolnak a téli időszakban.

1. Megkötős kabát

Kabátok terén megannyi választási lehetőségünk van, pufidzsekitől kezdve a teddy bear fazonig! A francia nők szekrényéből viszont egy dolog biztosan nem hiányozhat, és ez nem más, mint a derékban megkötős kabát. Szuper választás arra, hogy kihangsúlyozd a derekadat, még akkor is, ha rétegesen öltözködsz.

Kép

forrás: pinterest

2. Vastag kötött pulcsi

A méretes kötött pulóver jelenleg óriási divat, különösen a francia nők körében. De ők nem elégszenek meg a klasszikus fekete-fehér darabokkal: vigyél te is egy kis színt az öltözködésedbe!

Kép

forrás: pinterest

3. Barna csizma

barna csizma örök favorit a francia nők szekrényében; ez egy olyan lábbeli, ami biztosan kiállja az idő próbáját. Nem véletlen, hogy folyton visszaköszön az öltözködésükben, minden évben!

Kép

forrás: pinterest

4. Gombos farmer

A legtöbb farmernadrág cipzárral van ellátva, de Franciaországban most a gombos fazon kap egyre nagyobb teret. Ki hitte volna, hogy egy ennyire apró részlet ilyen sokat tud dobni a megjelenésünkön?

Kép

forrás: pinterest, instagram/@ruerodier

5. Blézer

A blézer egy örök darab, eleganciát sugároz, de közben mégsem feltűnő. Tökéletes választás lehet bármilyen eseményre, és ezzel a francia nők is egyetértenek.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .