EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

A három szandál trend, ami meghódította a londoni nők szívét

254906-szandal-london.1200x630
Ezt a három szandált pedig biztosan te is imádni fogod! És nem csak azért, mert kényelmesek…

Londonban már most egyértelműen látszik, melyek lesznek a nyár legnépszerűbb szandáljai. Úgy fest, ezúttal a szépség mellett a kényelem is nagy szerepet kapott, hiszen az alacsonyabb sarkakról, lapos talpakról szól minden. Ezekben a lábbelikben simán elindulhatsz egy városnézésre is, hiszen nem csak csinosak, de kevésbé is veszik igénybe a lábakat. Lássuk tehát, mi hódít most a londoni nők körében!

1. Kényelem és feltűnés

Gyerekként biztosan neked is voltak olyan szandáljaid, amelyeket a vastagabb pánt és a puha talp jellemzett. Felnőttként egészen más típusokat hordunk, de egyébként miért is van ez így? Most egyre több divatmárka vette észre (például a Prada és a Chanel), hogy az egyediség mellett simán elfér a kényelem is, és magasabb talpú, puha, vastag pántos darabokat is bemutattak az utóbbi időben. Kicsit olyanok, mint a túraszandálok, így még akár kiránduláshoz is felkaphatod őket!

Kép

2. Pántok és cicasarkak

A kitten heels egy nagyon nőies fazon, aminek szintén megvan az az előnye, hogy lényegesen kényelmesebb, mint a magas sarkú szandálok. Hiszen alacsonyabb sarokkal rendelkezik, a pántok kellő tartást adnak, és nadrághoz, szoknyához, játékos vagy éppen kifinomult darabokhoz is passzol. Nem csoda, hogy Londonban imádják!

Kép

3. Nőies és szellőző

Megérkeztek a midi mules szandálok is, amelyek jellemzője a vastagabb és szélesebb sarok. Van, hogy pánt is található rajta, de anélkül is kapható, és bár kirándulásra nem a legjobb választás, egy délutáni sétára már annál inkább szuper. Minden színben szóba jöhet, és még a lábad is tud benne levegőzni!

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .