Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILM

A Jóbarátok visszatér! Már szinte holtbiztos, hogy májusban érkezik a folytatást

Screen Shot 2020-02-18 at 16.12.14

Már évek óta az a pletyka járja, hogy a Jóbarátok visszatérne egy egyórás különkiadás keretében, azonban a szereplők összeegyeztethetetlen időbeosztásai miatt úgy tűnt határozatlan időre parkolópályára állították a dolgot.

A legfrissebb hírek szerint azonban a találkozóval kapcsolatos tárgyalások tovább haladtak, és minden jel arra utal, hogy az eredeti szereplőgárdából mindenki rábólintott a visszatérésre. A Deadline szerint már a szerződéskötések utolsó szakaszaiban vannak a sztárok, és a híroldal értesülései szerint a honoráriumuk az egyórás műsorért 3-4 millió dollár közé tehető fejenként. Csak összehasonlításként, a Netflix ennyit fizet egy-egy órás fellépésért a top humoristáinak.

A hírek szerint az egyórás műsor az új HBO Max csatorna indulására fog elkészülni és ez lesz az egyik nagy marketingfogása az új felületnek, ami egyébként exkluzívan fogja vetíteni Amerikában a Jóbarátok sorozatot.

Az, hogy a sorozat sztárjai közül az utolsó, Matthew Perry is regisztrált az Instagramon, szintén elég jó jelnek tűnik, hogy a folytatás tényleg megvalósul hamarosan.

Jennifer Aniston is csak nemrég csatlakozott, és azonnal le is fullasztotta az Instagramot és persze rekordot is döntött. A sorozat sztárjai egyébként azóta is nagyon jóban vannak egymással, és rendszeresen találkoznak, főleg Jennifer Aniston, Courtney Cox és Lisa Kudrow.

Forrás: https://www.glamour.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..