Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

A jövő megérkezett – Virtuális valóság a Bad Chickenben!

Vr1

A VR egyszerre a legmenőbb szórakozás és maga a jövő – hát kell ennél több? Bár a hétköznapokban a szabályok irányítják az életünket, ez a Bad Chickenről nem mondható el… Gyere el és éld át az egyetlen szabályok nélküli világot, amiben csak te lehetsz a legmenőbb!

Szemüveget fel, kezdjük! Nézd meg a saját szemeddel a legújabb csúcstechnológiát. Mindenki erről beszél, de még sokan ki sem próbálták. Te most az elsők között, rögtön a legtutibb eszközön és legmenőbb játékokon keresztül ugorhatsz fejest a jövőbe. A Bad Chicken egy olyan virtuális valóság, ami gyakran olyan izgalmas világokba kalauzol el bennünket, amiket sehol máshol nem tudnánk átélni. Rengetegszer hallani, hogy „beszippantott” egy játék, vagy egy 3D-s film… Na a Bad Chicken ennél sokkal jobb. Itt tényleg minden lehetséges. ! Több, mint 100 játék közül választhatod ki a katalógusukból a legszimpatikusabbat. A végén úgy is ki akarod próbálni az összeset! A játékokat úgy válogatták össze, hogy a legkeményebb gémerek is megtalálják kedvencüket és azoknak is tudjanak valamit ajánlani, akik nem akarnak térdig gázolni a vérben. Te döntöd el, hogy mit szeretnél. Csak körülnézni egy kicsit a virtuális térben, vagy rögtön szétlőnél mindent, ami mozog? Csak ülnél, vagy megmozgatnád magad játék közben? Akciófilmekbe csöppenhetünk vagy egy igazi zombikkal teli purgatóriumba. Ugyanakkor, lebeghetünk a nagyvárosok felhőkarcolói között, vagy úszhatunk delfinekkel, bálnákkal a tengerben. Akinek pedig az űr az álma, nem is kell olyan messzire mennie, hiszen a VR ezt is megmutatja, sőt ennél is többet! Lövöldözhetünk egy igazi virtuális térben! Csak vedd fel a VR szemüveget, és mindez valóra válik. Akár öt fővel egyszerre képesek lehettek egy pályán szórakozni, így a barátaidnak is van helye melletted!

Vegyétek igénybe Ti is a 20 % kedvezményt a BCFLY20 kóddal!

Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 17.

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 14-22 óra, Péntek-Vasárnap: 12-22 óra

Elérhetőség: +36 20 5070472

https://www.badchickenvr.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..