FLYERZ REVIEWTREND

A legjobb társasjátékok, amikkel a karanténban repül az idő

274715-tarsasjatek-legjobb-tarsasjatek.1200x630

A karanténban nincs jobb időtöltés, mint a társas!

Az elmúlt években hihetetlen felszállóágba kerültek a társasjátékok. A klasszikus, gyerekkorunkból is ismert darabok mellett persze még mindig nem járt el az idő, ám rengeteg újdonság került mostanság piacra, amik ötletesek, kreatívak, és nem utolsó sorban rendkívül szórakoztatóak.

Persze a társasjátékozás sok esetben időigény dolog, ám mikor lenne több ideje az embernek, ha nem most, az önkéntes karanténban? (Mert te is abban vagy, ugye?) Részemről ez a legszerethetőbb része a #maradjotthon kampánynak, és ha már a koronavírus miatt az így alakult, akkor szeretném most bemutatni a személyes kedvenceimet. Vagyis a kedvenceinket, azokat a társasokat, amiket a barátaimmal és a családommal a legtöbbször játszottunk az utóbbi időben.

A Mars Terraformálása

Bemutatkozó:

Képes lennél egyedül irányítani egy bolygóközi vállalatot? Szerinted élhetővé tudnád tenni a Vörös bolygó felszínét? Ha nem ijedsz meg a kihívásoktól, akkor munkáddal képes leszel hozzájárulni, hogy a Mars lakható legyen – természetesen nemcsak a profit, hanem az emberiség érdekében!

Még több részlet – itt!

Túlélők Szövetsége

Bemutatkozó:

A Túlélők Szövetsége társasjátékban olyan túlélők bőrébe bújhattok, akik sikeresen átvészelték egy zombivírus kitörését. Az egyetlen lehetőségetek az emberiség megmentésére, ha összefogtok, felkutatjátok a többi túlélőt, erős bázist építetek magatoknak, majd megtaláljátok az ellenszert! A küldetés nehéz – de nem lehetetlen!

Még több részlet – itt!

The Mind

Bemutatkozó: 

A The Mind új szintre emeli a kooperatív társasjátékokat! Csapatban kell dolgoznotok, de nem szabad egymással kommunikálni – de azt hogyan? Egymásra kell hangolódni, megérzésekre hallgatni, bízni a másikban!

Még több részlet – itt!

Munchkin

Bemutatkozó:
Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd hátba. Igazi Munchkin a bátor kanadoroknak. Rúgd be a kazamata ajtaját és készülj a harcra, vagy az átokra, vagy valami különlegességre… A Munchkinnal nincs olyan pillanat, hogy ne érjen meglepetés

Még több részlet – itt!

Mysterium

Bemutatkozó:
Üdvözlünk az elátkozott Mysterium majorságban! Mr. MacDowell, a tehetséges asztrológus új házat vásárolt, a Mysterium majorságot. Azonban a házába belépve azonnal érzékelte egy természetfeletti lény jelenlétét… Így nem is várt sokat, meghívta korának legnevesebb látnokait, hogy egy kivételes hét órás szeánszon kapcsolatba lépjenek a jelenséggel és megoldják a gyilkosságának rejtélyét.

Még több részlet – itt!

Álmodj Velem!

Bemutatkozó
:
Az Álmodj Velem! társasjáték egy rendkívül izgalmas asszociációs játék, ahol a játékosok egyike lesz az álmodó, míg a többiek a tündérek, a mumusok és az álommanók szerepét öltik magukra.

Még több részlet – itt!

Forrás: https://www.joy.hu/

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .