FLYERZ REVIEW

A micellás víz titka

IMG_7951micellás 1

Talán az elmúlt egy-két év legnépszerűbb termékét, a Garniernek köszönhetjük. Szinte már a csapból is a Garnier Micellás vize folyik és részben érthető is ez a népszerűség. Mielőtt bővebben kifejteném személyes véleményemet a termékről kicsit ismerjük is meg a micellás víz fogalmát valamint amit mindennapos használatával ígér.

A franciáknak köszönhetjük ezt a csodás folyadékot. Ez az arctisztító micellákat tartalmaz és ezeknek az összetevőknek köszönhetően kíméletesen távolítják el az arcbőrről a sminket, szennyeződéseket és olajakat. A terméket mindennapi használatra ajánlják minden bőrtípusra, valamint a smink lemosására. 400 ml terméket kapunk 1699 forintért, ami 200 használatra elegendő.

micellás víz

 

Én is a micellás víz használók táborát erősítem, bár nem teljesen azt a funkciót tölti be, amiért először vásároltam. Kezdetben a smink eltávolításához használtam, de már az első alkalmakkor tudatosult bennem, hogy ez a termék nem erre való. A szempilla spirált és tust egyáltalán nem szedi le és néha még a szemhéjpúderrel is meggyűlik a baja. A problémás arcbőrrel sem tudott nagy csodát művelni, úgyhogy erre egyéb termékeket is kell használnom. Negatív tulajdonságaihoz sorolnám még, hogy a mérete nem túl praktikus (bár már láttam kisebb neszesszer barát változatát is az üzletekben). Ezeket a szempontokat figyelembe véve, számomra ez a termék óriási csalódás volt.

micellás 2

Viszont meglepő módon az alapozót és a rúzst tökéletesen eltávolítja, így azok lemosására szoktam használni és reggelente kellemes a bőrt áttörölni vele. Ajánlható sminkelés előtt az arc tisztítására is, mivel nagyon jó a szennyeződések eltávolítására. 

Egyre több márkánál lehet találkozni a micellás vizekkel, érdemes lehet többet is kipróbálni a tökéletes megtalálásához, bár sokkal többet a drágább darabok se tudnak. A fenti negatívumok ellenére én mégis szeretem ezt a terméket, mert bár nem arra tudom használni, amire eredetileg terveztem, más funkciókat viszont tökéletesen ellát. Ezek alapján én bátran ajánlom a terméket, de érdemes mindenkinek mérlegelnie, hogy megéri-e számára a kiadott pénz.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .