EGÉSZSÉG & SZÉPSÉG

A nyár igazi kulcsdarabja, ami mindenhol megállja a helyét!

256414.1200x630
Hogy az idei nyár a gardróbodnak is igazán izgalmas legyen, pezsdítsd fel a ruhatárad a szezon legmenőbb rövidnadrágjaival!
A 2019-es nyár jóval több újdonságot tartogat az eddigieknél. A rövidnadrágot érintő trendek bőven túlmutatnak a levágott farmereknél. Tavaly már kacsingatott felénk a biciklis nadrág, és mostanra nem csak ez a fazon tört be a nyárral tornádóként, hanem megannyi új fazon, ami eddig lehet, hogy nem volt ott a gardróbodban. És most íme az a top 5 sort trend, amik között szerintünk mindenki meg kell hogy találja a maga kedvencét.

Szemezgess a képek közül és találd meg a kedvenced!

A biciklis sort

Az idei nyár egyik legnagyobb újdonsága. Csakis rajtad múlik, hogy mivel párosítod, a fantáziádon kívül nem igazán szab ennek határt semmi.

A bermuda

Ez a fazon is nagy visszatérő, és nem feltétlenül kell fiúsnak lennie. A bővebb fazonok, egy könnyebb, selyem textúrával, elegáns szandállal, máris sikkesek lesznek.

A farmer sort

Az örök klasszikus, amit akár te magad is a stílusodra szabhatsz, ha levágod egy rég megunt farmered.

A gym short

Ha sikerült egy túl menő sport rövidnadrágot venned, ne vidd el az edzőterembe, húzz fel hozzá egy fehér inget és egy pántos szandált, ha igazán merész vagy.

A sort kosztüm

Imádni fogják ezt az új együttest azok, akik az irodához vannak kötve. Felüdülés lesz a hétköznap egy sort kosztümben.

Forrás: https://www.joy.hu/

 

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .