FLYERZ REVIEW

A siker titkait kutatja Peller Mariann februárban a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban

pellermariann

A siker egy érdekes dolog. Könnyít az életen, de terhet is ad, lehet a létezés célja. vagy egyszerűen járulékos eredmény is. Meg aztán ott a nagy kérdés is, hogy vajon honnan ered? Megannyiszor  halljuk, hogy ‘neki minden sikerül’ de vajon tényleg tudjuk mennyi munka van az  elért eredmények mögött? Vagy tényleg kódolva van egyesekbe a siker?

Peller Mariann két Michelin csillagos séffel, Rácz Jenővel és Sárközi Ákossal beszélget életük fordulópontjairól, mélységekről és magasságokról, kapaszkodókról és inspirációról. Legyen az egy mester, egy példakép, egy kitűzött cél vagy akár az igaz szerelem megtalálása.

Természetesen felmerülnek, és válaszra várnak majd olyan kérdések is, hogy milyen útravalóval és álmokkal indultak útnak, és milyen buktatókkal, kudarcokkal kellett szembenézniük, mire a elismert szakemberekké, és az ország kedvenceivé váltak.

A kétségtelenül tanulságos és mindenekelőtt őszinte, ‘Sors a siker mögött’ című eseményre 2020. február 13-án este kerül majd sor, Győrben, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban, ahol ha egzakt útmutatót nem is, de nagyon jó kapaszkodókat és példákat mindenképp kapunk a siker útjának bejárásához.

‘Sors a siker mögött’ beszélgetés jegyek  a TIXA.HU-n >>>

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .