Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTRO

A street food magasiskolája – W35

w35-street-food-dij

Amikor a Flyerz Magazin csapata belevágott az első Street Food Éjszakája megszervezésébe, nem is gondolta volna, mibe csapta a fejszéjét. Nem is sejtettük, hogy mennyi inspiráló történettel, szenvedéllyel és gasztro imádattal találkozunk majd, ami nem is kétség, hogy egyből magával rántotta a szerkesztőség összes tagját. Egyszerűen beleszerettünk ebbe a világba.

Nem volt kérdés, hogy felvállaljuk az összefogás szerepét, hogy segítsük ezeket a vállalkozásokat még nagyobb sikereket elérni, hiszen büszkék vagyunk a sok magyar ötletre és akaratra, melyekből ezek a remek helyek születtek. Folyamatosan figyeljük alakulásukat, eredményeiket, rendezvényeiket és örömmel jegyezzük népszerűségük exponenciális növekedését.

Street Food Éjszakája - 2015. december
Street Food Éjszakája – 2015. december

Igényeiknek megfelelően támogatjuk őket szakmai tudásunkkal, ezért is szerveztük meg márciusban az első Gastro & Event Marketing Konferenciát, ahol egy teljes szekciót szenteltünk a street food műfajának, hogy egy kerekasztal beszélgetésen a szakma nagyjai beavassanak minket a jelenlegi trendekbe és felvázolják jövőképét. Ezért láttuk elérkezettnek az időt arra is, hogy kihirdessük az év legjobb street food helyét,

A szakmai zsűri az országos online közönségszavazást követően a hat döntős közül kiválasztotta azt a három helyet, melyek 2016-ban a legjobban képviselik a street food értékeit és mind az ételek minőségében, mind a kivitelezésben elöljáró szerepet töltenek be. Így került 3. helyre a Burger House, akik a buciktól kezdve az önteteken át a húspogácsáig mindent saját kezűleg, házi recept alapján készítenek. A 2. helyen az egyik leginnovatívabb food truck, a Zabáljcsak! végzett, akik pulled pork szendvicsükkel igazi gasztro-sztárok, bárhol is tűnnek fel, az 1. helyen pedig mindenki kedvence, a W35 végzett, akik a tex-mex vonalat emelték már-már pátoszi magasságokba.

w35-rom-classic-burger
Díjnyertes hamburgerek a W35-ben

Örülünk a hazai street food-osok népszerűségének – mindent meg fogunk tenni azért, hogy méltó partnereik lehessünk a jövőben is, és rengeteg hasonló vállalkozás mellett lehessünk ott a siker felé vezető úton. Gratulálunk ezúton is a nyerteseknek!

cover

A nagy sikerű decemberi, első alkalom után májusban jelentkezik újra a fővárosi street food forradalom erőit egyesítő este, a Street Food Éjszakája, melyen a Flyerz Magazin jóvoltából már második alkalommal várja majd minden budapesti street food-os az érdeklődőket.

Ez alkalommal különleges, kézműves sörökkel és kézműves üdítőkkel kiegészített menüvel, ételkülönlegességekkel, és 20-50%-ig terjedő árkedvezményekkel várnak bázisukon minden érdeklődőt: azt is, aki már imádja, és azt is, aki még csak próbálgatja.

A street food újításokkal és gasztrokreativitással teli hulláma igazán 2015-ben csapta meg a fővárosiakat, mely a gasztroforradalom eredményeképpen olyan finomságokat tett a hétköznapok részévé, melyek nélkül már nem lenne kerek egy pörgősen zajló hét, vagy egy kihágásokkal teli hétvége.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..