Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILMFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

A visszatérők – Sorozatajánló

The100cover

A visszatérők (The 100) egy posztapokaliptikus témájú sorozat. A történet körülbelül száz évvel egy atomháború után játszódik, amikor az emberek már nem a Földön, hanem egy, a bolygó körül keringő űrállomáson élnek. A háború mindent elpusztított, nincsenek már nemzetek, nincs civilizáció, nincs élet. Sajnos mivel mostanra rohamosan fogy az oxigén az űrállomáson, már életciklusa végéhez közeledik, ezért tesztelni szeretnék, hogy a Föld újra élhető-e.  Leküldenek száz tinédzser rabot a bolygóra, hogy biztosítsák az emberiség túlélését. Ha életben maradnak, akkor megkezdődhet a visszatelepülés, ha viszont megöli őket a sugárzás, akkor minden remény elszáll, és ez az emberiség végét jelentheti. A fiatalok egyrészt félnek, de izgatottak is, hiszen soha nem láttak fákat vagy éreztek friss levegőt. Azonban ami a megérkezéskor várja őket, arra nem számítottak…

A sorozat egyszerre keveri a misztikumot, a sci-fit és a drámát, és népszerűsége éppen a különböző stílusok hatásos elegyítésében rejlik.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..