Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
FILMFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓ

A viszony – Sorozatajánló

the affair1

Noah Solloway (Dominic West) és Alison Lockhart (Ruth Wilson) véletlenül találkoznak egy étteremben, ahol Alison dolgozik. Először a Solloway családot láthatjuk, ahol az értelmiségi férj egyetemi szerelmével, Helennel (Maura Tierney) és gyerekeikkel élik boldogan felső középosztálybeli életüket. Csakhogy Noah és Alison találkozása mindent felborít. Ami nagyon egyedi és érdekes a sorozatban, hogy több ember szemszögéből mutatják be a jeleneteket. Egy részen belül általában két szereplő perspektíváját láthatjuk. „A sorozat szereplői nem rossz emberek, akik rossz házasságban élnek. Az életben sem azért lépnek félre emberek, mert a társuk ezt érdemli. Egy viszonyhoz sok minden vezethet, de a fő indok mindig az, hogy az érintettek elégedetlenek a saját életükkel, és ekkor megjelenik valaki, épp a megfelelő időben és helyen”indokolta a sorozat morális hátterét a történetet író Sarah Treem.

A Viszony-ban egyszerre jó és más, mint a többi sorozatnál, hogy a nézőnek magának kell  eldöntenie el, kinek van igaza. Ezért mindenki csak a saját értékrendje alapján felállított megérzésire hagyatkozhat…

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..