Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Acer Holo360 – ami igazából egy VR kamera és telefon egyben

Acer_IFA_Holo360_03

Az Acer ma kettős LTE kapcsolattal rendelkező, 360 fokos látószögű kamerát mutatott be. A Holo360 all-in-one eszköz lehetővé teszi, hogy a felhasználók felvételt készítsenek, vágjanak, majd megosszák az elkészült végeredményt – mindezt egyetlen eszközön.

Az Acer Holo360 Qualcomm Connected Camera platformra épül, Qualcomm Snapdragon 625 mobil processzorral. Az teljesítmény és az energiahatékonyság kombinációjával a realtime videók még lenyűgözőbbek, az LTE csatlakozásnak köszönhetően tökéletes az adatátvitel, így nem csak gyorsan tudunk feltölteni, hanem a videók is szélsebesen töltődnek be. A 3″ átmérőjű érintőképernyő megkönnyíti az eszköz kezelését. A panomorf optika ImmerVision minősítéssel rendelkezik, melynek köszönhetően folyamatosan magas felbontású, nagy mélységélességű képanyag készíthető, ráadásul torzítás nélkül. Mindezt úgy, hogy akár  6.9K felbontású fotókat készíthetünk, de 4K-ban is forgathatunk. A felhasználók egyébként lenyűgöző pillanatokat élhetnek át VR headsettel, még inkább valósághűbbé téve a felejthetetlen emlékeket.

A Holo360 Android 7.1 alapokon fut – ez biztosítja, hogy a felhasználók megosszák 360 fokban fotózott-filmezett fényképeiket és videóikat, közvetlenül a social média platformokon. Ugyanakkor az elkészített film- vagy fotóanyag direktben visszanézhető az eszközön, így nincs szükség okostelefon, vagy PC párosítására.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..