Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Acer Leap Ware okosóra

Leap_Ware_4

Az Acer Leap Ware fitness okosóra csillogó rozsdamentes acél óraszíjat kapott, egyszerű és egyben minimalista dizájnnal. Az eszköz mindennapos használatra lett tervezve, és teljeskörű támogatást nyújt fitness- és wellness téren. MediaTek MT2523 lapkakészlettel lett felvértezve az okos-eszköz, ehhez egy MT2511 bio-sensing lapka is társul – a Leap Ware okosóra pontos fitness monitorozó alkalmazásokkal és kiegészítőkkel lett felvértezve, a pontosság pedig a számos szenzornak és magának a fejlett algoritmusnak köszönhető. Az eszköz monitorozza a szívritmust, állóképességet, stressz- és fáradtság szinteket, és figyeli az ultraibolya-sugárzást is. Mindehhez 3-5 napos akkumulátor üzemidő is társul, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem maradnak le egyetlen fontos eseményről vagy információról sem.

A stílusos élet minden területén helyt áll
Alapvetően a tartósság volt az elsődleges szempont, amikor a Leap Ware-t tervezték. A 42 mm átmérőjű kijelző Corning Gorilla Glass SR+-t kapott, magas szintű karcolódásvédelemmel.

Az Acer Leap Ware IPX7 vízállósággal rendelkezik, és simán elbír a váratlan, szakadó esővel is. Fentiek mellett tartalmaz beépített LED zseblámpa funkciót is, mely kigyullad, ha megnyomjuk a megfelelő gombot. Ez akkor lehet nagyszerű, ha például ki kell nyitnunk a bejárati ajtónkat késő éjszaka, de egy remek biztonsági eszköz akkor is, ha már besötétedett, és úgy futnánk éppen. A Leap Ware okoseszközök két színárnyalatban, Navy Blue és Light Brown verzióban érhetők el.

Az Acer Leap Ware okosóra egyszerűen párosítható össze Android vagy iOS rendszerű okostelefonokkal a LiquidLife applikáció segítségével. A felhasználók nyomon követhetik a hívásokat és az SMS-eket, használhatják a telefon nagy érintőképernyőjét irányítópultként, analizálva az adatokat, amelyeket a Leap Ware fejlett szenzorai gyűjtöttek. A Liquid Life applikáció lehetővé teszi, hogy a felhasználók napi fitness céljaikat kivitelezzék, így megmarad a motiváció minden egyes tevékenység esetében. Továbbá az edzéseket és a tevékenységet rögzíti az applikáció, így bármikor visszanézhető, hogyan történt a teljesítés.

Hozzájárulás a közösség egészségéhez
Ahogyan az korábban már be lett harangozva, az Acer 13 ezer speciális kivitelű Leap Ware okosórával támogatta a 2017-es Universiade Taipei játékokat, amely augusztusban kerül megrendezésre. Az eszközöket a sportolók, illetve a háttércsapat fogja használni.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..