FLYERZ REVIEW

Adata iMemory pendrive az iPhone-odhoz

AI920_R-128GB-0006-0324

Te is szembesültél már azzal a problémával, hogy elfogyott az iPhone-od tárhelye és fogalmad sem volt, hogy mire tudnád átmásolni képeidet? Erre persze számtalan opció van, például vásárolhatsz tárhelyet az iCloud-on. Azonban itt nem nagyon tudod, hogy hova mennek fel a képeid…

A másik opció lehet egy NAS vásárlása, például a QNAP kifejezetten jó opció lehet erre. Azonban az Adata gondolt azon felhasználókra is, akik nem szeretnénk tízezreket költeni és nincs is szükségük iszonyatosan nagy mennyiségű adatok kezelésére. Erre kínál teljesen jó megoldást az AI920 i-Memory, mely esetében most a 64GB-s verziót kaptuk meg tesztelésére.

Kérdezhetnétek azonnal, hogy mit lehet egy USB meghajtón tesztelni!? Nos, egyszerű a válasz, azt hogy működik-e. Mert sajnos műár számtalan olyan megoldást láttunk, ahol maga az eszköz nem működött, kizárólag, ha azt a számítógéppel együtt kötöttük össze.

De térjünk vissza most a csomagoláshoz. Az ADATA az AI920 esetében az iPhone-okat követve letisztult, fekete-arany-fehér dobozba helyezte el, az iszonyatosan kicsi méretű eszközt. Szerencsére mellékeltek hozzá egy szíjat is, ami ránézésre valódi bőrből van. Sajnos én eleve fenntartásokkal fogadom az ilyen kicsi cuccokat, számtalanszor már elhagytam pendriveot, azonban ez a kis szíj, tényleg jó ötlet.

Amikor megfordítjuk a memóriát, számomra kicsit fura kialakítással találkozunk, olyan, mintha hiányozna a pendrive “kupakjának” a fele. Persze máshogy elég nehezen lehetett volna megoldani a hajthatóságot.

Használatát tekintve, teljesen jól működik, hozza azt, amit ígért. Össze tudom kötni az iPhone-nal, majd abból kihúzva, a képeket át tudjuk rakni a számítógépünkre. Ez ugye elég sok Apple felhasználó problémáját oldja meg.

Alapvetően az eszköz tetszett, aki szereti az i-eszközöket, de azoknak kifejezetten ajánlom.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .