FLYERZ REVIEW

Ajándékdoboz Közhasznú Alapítvány karácsonyi adománygyűjtés!

ajandekdoboz-alapitvany-03

2017-ben már negyedik alkalommal valósul meg az Ajándékdoboz Közhasznú Alapítvány karácsonyi adománygyűjtése, melynek célja a gyöngyösi és Gyöngyös környéki települések rászorulóinak megsegítése.

Az Alapítvány adománygyűjtő pontjának immár hagyománynak számító módon a Bori Mami melletti tér, a gyöngyösi Belváros Tér ad otthont, ahol az adományok átvétele mellett a szervezők mindenkit ünnepi fényekkel, színvonalas műsorokkal és forralt borral, meleg teával várnak november 25-től egészen december végéig.

A rendezvényen megkülönböztetett figyelmet élveznek a gyermekek, akik részére az Ajándékdoboz Alapítvány idén közel 2000 darab mikuláscsomagot oszt ki és karácsonyi játszóházzal várja a kicsiket december 4-től december 21-ig.

 Az Ajándékdoboz Közhasznú Alapítvány karácsonyi adománygyűjtésének tavalyi eredményeként december hónapban, 25 településen, mintegy 3750 tartós élelmiszercsomag került szétosztásra 1250 rászoruló család részére.

Az Ajándékdoboz Közhasznú Alapítvány működése 3 éve alatt 60.000 kiló élelmiszert gyűjtött össze és szállított ki a rászoruló családoknak. Az Alapítvány fő támogatója a HE-DO Kft.

A helyi közösségért érzett felelősségvállalás hívta életre Dobróka Tamás kezdeményezésére a 2014. évben az Ajándékdoboz Közhasznú Alapítványt.

Az alapító Dobróka család szándéka a helybéli rászorulók közvetlen támogatásán felül az volt, hogy a külföldön már régóta létező vállalati adományozás kultúrájára Magyarországon is felhívják a figyelmet. A segítség mindig helyben ér legkönnyebben célba, így remélik, hogy évről évre egyre több vállalkozó követi majd példájukat, és egyre több emberhez jut el a kezdeményezés üzenete: egymást segíteni, egymást felemelni, egymás problémáit megoldani csak közös erővel, egymás felé fordulva lehet.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .